Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Régimódi vagyok, és ez teljese...

Régimódi vagyok, és ez teljesen rendeben van így?

Figyelt kérdés
A fiam barátnője tanul, nem dolgozik ezért a fiam jövedlméböl élnek ketten. Már 3 éve élnek együtt, és a lány folton jön-megy utazgat, bulizgat a barátnőivel, miközben a fiam csak dolgoik.
2016. aug. 30. 19:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
35%

Hát elég fura. Szerintem nagyon kihasználja a fiadat.

De ha ő neki ez nem tűnik fel, akkor ez van.

Nyilván rád nem fog hallgatni, ha magától nem jön rá, hogy ez gáz.

2016. aug. 30. 20:39
 12/31 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ez így egyáltalán nincs rendben. Amíg egy gyerek tanul, a szüleinek kutya kötelességük eltartani, nem szokás más család nyakába varrni. A leányzó is nyilván magával hozta otthonról ezt a hozzáállást. A fiad meg, már ne haragudj, egy balek, ha még utazgatásra és bulizgatásra is ad neki pénzt. De hát sajnos a pasik már csak ilyenek, hajlamos "leszállni" az agyuk.
2016. aug. 30. 20:39
 13/31 anonim ***** válasza:
44%

Mi ebben a régimódi? :D Pont hogy a középkorban volt utoljára normális az, hogy a pasi tartja el a nőt.

A mai világban is normális, csak itt úgy hívják,hogy prostituált és eltartója.

2016. aug. 30. 20:50
 14/31 anonim ***** válasza:
61%
A csaj természetben fizet :)
2016. aug. 30. 20:52
 15/31 anonim ***** válasza:
62%

"Amíg egy gyerek tanul, a szüleinek kutya kötelességük eltartani"

Persze, akkor is, ha 40 éves koráig tanul? Aki a felsőoktatásba jár, az már felnőtt ember. Akkor tanuljon, ha van rá lehetősége, vagy ha ő maga meg tudja teremteni rá a lehetőséget, de ne higgye, hogy másnak a kutya kötelessége ez, még akkor se, ha a szüleiről van szó.

2016. aug. 30. 21:02
 16/31 anonim válasza:
80%
Lehet csak én látom másképp a dolgokat mint az előttem szólók. Ugyanis ha a lány tanul, akkor azt okkal teszi és örülni kell neki, mert a megszerzett tudását a későbbiekben kamatoztatja. Addig tanuljon amíg lehet és egy fiatal lánytól ne várjuk már el hogy csak a könyvek felett üljön. Nyilván szeretik egymást és ezért támogatja a fiad. Ha majd a lány is dolgozik beleteszi a részét. Szerintem még mindig a férfi dolga megteremteni a Párkapcsolatban a biztonságot. Én is segíteném, ha az én barátnőm lenne, a szülő részéről meg nem értem miért kell egy lányt támadni ezért. Biztos vagyok benne hogy egyszerűen csak nem kedveli a lányt és anya egyetlen fia , ezért "féltékeny" és ez áll a háttérben és ez is csak egy mondvacsinált ürügy. Nem kell, a fiú tudja mit csinál. Ha a lány tényleg átlépi a határt majd a fiad lép. Ma már nem az a világ van mint régen, hogy mindig volt munka valamelyik TSz-ben és mindenkit felvettek. Addig tanuljon, amíg lehet és igenis kapcsolódjon ki, nyáron meg pihenjen hogy normális eredményeket hozhasson. Nagyon nehéz munka mellett tanulni, sőt lehetetlen. Ezzel csak kettejük jövőjét alapozzák meg.
2016. aug. 30. 21:29
 17/31 anonim ***** válasza:
35%
jó nagy lúzer a kisfiad nem is értem 2 év alatt fel szoktak ébredni a rózsaszin komából
2016. aug. 30. 22:10
 18/31 anonim ***** válasza:
38%

Ha tanul, azzal később nagyobb eséllyel tud elhelyezkedni jól fizető állásban. Az jobb lenne, ha tanulás helyett elmenne dolgozni minimálért, és egész életükben gürcölnének a minimumért?

Nem tanul örökké, egyszer elvégzi. Ugyanúgy később olyan is lehet, hogx a fiad lesz munkanélküli, és a lány fogja eltartani. Ha 3 éve együtt élnek,akkor gondolom komoly, és meg tudják beszélni egymás közt. Ne szólj bele, nem a te dolgod.

A szórakozást pedig ne sajnáld tőle. Mikor szórakozzon, barátnőzzön, ha ndm most? Ha a fiadat zavarja, majd szól neki. Amúgy meg tök olcsón is lehet bulizgatni meg utazni, ha okosan csinálja. Ha nem telne szórakozásra, nyílván nem menne.

2016. aug. 30. 22:10
 19/31 Carragher_x ***** válasza:
33%
Igazából élnék a gyanúperrel, hogy már a felvetés sem teljesen igaz, lévén az egyetemen is vannak juttatások (szoctám, ösztöndíj, egyetemi projektek, de akár még diákhitelt is idevehetjük mint forrást) s igazából szinte lehetetlen úgy végigcsinálni az egyetemet, hogy legalább az egyiket ne kapja vki:)
2016. aug. 30. 22:14
 20/31 anonim ***** válasza:
41%

Egy ismerősömnél ugyanez a helyzet. A csajt pluszba a szülők is pénzelik, de egy vasat nem ad a háztartásba (sőt házimunkát sem végez, ha főz akkor csak magára). A srác állandóan nyafog miatta, a barátai mind győzködik, hogy dobja ki a lányt. De neki ez így "jó".

Ha a fiadnak megfelel akkor rendben van, ha ő is csak panaszkodik és csendben tűr akkor egye meg amit főzött.

2016. aug. 30. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!