Anyukám szégyell mert duci vagyok?
Jaj istenem, dehogynem van olyan hülye szülő, aki ilyet mond a normális alkatú lányára. Egyik barátnőm 160 cm-hez kb. 50 kg, de úgy, hogy mellette sportol, az étkezésére is odafigyel, tök jó alakja van, az anyja mégis cseszegeti örökké, hogy milyen undorítóan kövér, mindezt azért, mert a nő kb. úgy néz ki, mint egy anorexiás, a lánya meg nem ijesztően sovány, hanem normális alkatú, és ezt nem tudja elfogadni. Szóval akármilyen hihetetlen, vannak ilyen elmebeteg szülők, örüljetek neki, hogy ti megúsztátok, és normálisak a szüleitek.
Kérdező, a kép alapján nem csak hogy normális alkatú, de kifejezetten vékony vagy. Ha legközelebb beszól édesanyád, akkor mondd meg neki, hogy ahelyett, hogy belőled próbál egy mentálisan beteg, étkezési zavarokkal küzdő embert csinálni, próbálja meg kezeltetni a saját elmebetegségét, mert te nem vagy kövér. Ja, és nehogy magadra vedd a hülyeségét! Jó alakod van, a kövérségtől pedig baromira messze vagy.
"170cm és 56 kilo vagyok." Ez nem is vészes. Anyád meg szánalmas, hogy azt az esetleges pár kilót is az orrod alá dörgöli. Hagyd a csudába, nem is kell neked vele menned sehova. Mármint pl bevásárolni meg ilyenek elég, ha egyikőtök megy. Ő egy rossz anya, nem jót akar, hogy fogyjál, hogy még szebb legyél, hanem taposni és rombolni az önbizalamad. Amúgy, asszem, az az a cuki videó, ilyen lelkesítő minden nőnek, hogy tudjad, hogy szép vagy, és hogy mind csodálatosak vagyunk!:) Azt hiszem, van pasi verzió is valahol:)
Figyelj! 170 és 56 kiló? Én 168 cm vagyok és 65 kg. Ha azt mondja anyukád hogy kövér vagy, akkor szerinted én mi vagyok? És milyen szülő az, aki a gyerekét le dagadtozza? Meg hogy szégyell mutatkozni veled? Már bocsánat, de ha tényleg ezt mondja, akkor nem veled van baj, hanem vele!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!