Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám szégyell mert duci...

Anyukám szégyell mert duci vagyok?

Figyelt kérdés
Veszekedtünk és olyanokat ordított nekem hogy már lassan dagadtabb vagyok mint ő meg hogy nézzek magamra hogy nézek ki. Aztán aztmondta hogy szegyen velem elmenni valahova mert akkora darab vagyok. Amugy tényleg nem vagyok egy szuper modell alkat,de nem is egy lónak kell elkepzelni. Jesy Nelsonhoz hasonlitanam magam,de sokkal fiatalabb vagyok nala.

2016. aug. 29. 15:38
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem ez a te fejedben született,mert anyuka ilyet nem mond,főleg nem a vékony lányára. Én 170 cm és 70 kg vagyok,ami ugye már tényleg a kövér felé hajaz,ettől függetlenül soha nem mond ilyet anyukám,sem a családom.A barátaim sem szégyenlenek,és szívesen beszélgetnek velem -akár más emberek előtt- még a bombacsajok is!

És amúgy kérlek,ilyeneket többet ne kamuzz,mert ezzel megbántasz másokat!

Ha pedig ez mégis igaz lenne,amire kb. semmi esély,akkor pedig gyorsan meneküljék otthonról fősulira,egyetemre,középsulis koleszba vagy bárhova,mert az ilyen felnőtt nők betegek!

2016. aug. 29. 16:54
 22/42 anonim ***** válasza:
96%
21es,nem minden szülő egyforma.
2016. aug. 29. 17:04
 23/42 anonim ***** válasza:
0%

"21es,nem minden szülő egyforma."

Tényleg nem. De amelyik lelkileg bántalmazni akarja a kamasz gyerekét, az valós hibáját emeli ki. Holtbiztosan nem tökéletes a kérdező, biztosan lehetne mivel piszkálni, megbántani, sértegetni... akkor nem azzal jönne, hogy a csodaszép, sportos alakja szégyellnivalóan kövér. Hagyjuk már.

2016. aug. 29. 17:09
 24/42 anonim ***** válasza:
0%
Én 156 cm vagyok és 55 kg. Kövér vagyok?
2016. aug. 29. 18:45
 25/42 anonim ***** válasza:
55%
Meg is válaszoltam a kérdést! Kiszámoltam a TTI-t, 22,6 ami normális testsúlyra utal.
2016. aug. 29. 18:53
 26/42 anonim ***** válasza:
94%
na ne szivass, én nagyobb darab vagyok nálad, hol vagy te kövér? :O Teljesen jó vagy, ne aggódj!
2016. aug. 29. 19:31
 27/42 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, eszembe se jutott, hogy szívassalak, feltettem egy kérdést, de miután kiszámoltam a TTI-met, megnyugodtam.
2016. aug. 29. 19:42
 28/42 anonim ***** válasza:
42%
TTI szerint 25 kg-t kéne fogynom. 18 testzsírszázalékkal rendelkezem.
2016. aug. 29. 19:55
 29/42 anonim ***** válasza:
0%
A kérdezőre gondoltam :D Te tényleg duci vagy:D
2016. aug. 29. 20:07
 30/42 A kérdező kommentje:

[link]

Itt egy kép rólam én vagyok a színes ruhában. Miért hazudnék ilyenben? Mondtam h nem vagyok vékony,de nem is vagyok elhízva

2016. aug. 29. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!