Anyukám szégyell mert duci vagyok?
Figyelt kérdés
Veszekedtünk és olyanokat ordított nekem hogy már lassan dagadtabb vagyok mint ő meg hogy nézzek magamra hogy nézek ki. Aztán aztmondta hogy szegyen velem elmenni valahova mert akkora darab vagyok. Amugy tényleg nem vagyok egy szuper modell alkat,de nem is egy lónak kell elkepzelni. Jesy Nelsonhoz hasonlitanam magam,de sokkal fiatalabb vagyok nala.2016. aug. 29. 15:38
11/42 anonim válasza:
mégis kitörölték
szomoroggyanak meg, a blyat jobb lett vóna.
12/42 anonim válasza:
10-es. Dehogynem jellem hiba. Lusta, mert nem képes tornázni, többet mozogni. Igénytelen, mert nem zavarja, hogy kilóg a zsíros teste szinte minden ruhából. Strandon főleg. Egészségtelen, mert mindent összezabál. Ilyen jellem. Lehet kifogásokat keresni, de betegségen és terhességen kívül nemigen van. Csak nem te is molett vagy ?
13/42 anonim válasza:
A testtömeg indexed 19,37. 18-25 között normális a tömeged, egyáltalán nem lehetsz kövér ilyen aránnyal.
14/42 A kérdező kommentje:
Nem tudsz semmit rólam,nem lóg a hasam meg ilyenek. Napi háromszor megyek edzeni, hiphopozok ami nem a leg kiméletesebb műfaj,biztosíthatlak. Egyáltalán nem zabálom túl magam, mindenhová gyalogjárok.
2016. aug. 29. 16:13
15/42 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér, én a helyedben az anyámat szégyellném mert ilyen undorítóan viselkedik.
16/42 anonim válasza:
Nem neked írtam kérdező. Neked azt írtam hol kövér az 56 kg 170 cm-hez ? Teljesen normális súly.
17/42 anonim válasza:
Anyukád teljesen ostoba. Apád nincs aki ilyenkor helyretegye?
18/42 anonim válasza:
12-es, ha zavar, nem kell nézni, vagy ilyennek lenni. De így beszélni másokról... nagyon csóró vagy lelkileg.
19/42 anonim válasza:
170cm és 56 kilo vagyok.
szegyen velem elmenni valahova mert akkora darab vagyok.
Na akkor melyik a hazugság? Mert az holtbiztos, hogy egy ilyen bomba testű lánynak nem mond ilyet az anyja. Az unokatesóm megkapott hasonlót otthon, de ő jóval 100 kiló felett volt már akkor. Szóval vagy nem mondta, hogy de dagadt vagy, vagy hazudsz a súlyodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!