Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám szégyell mert duci...

Anyukám szégyell mert duci vagyok?

Figyelt kérdés
Veszekedtünk és olyanokat ordított nekem hogy már lassan dagadtabb vagyok mint ő meg hogy nézzek magamra hogy nézek ki. Aztán aztmondta hogy szegyen velem elmenni valahova mert akkora darab vagyok. Amugy tényleg nem vagyok egy szuper modell alkat,de nem is egy lónak kell elkepzelni. Jesy Nelsonhoz hasonlitanam magam,de sokkal fiatalabb vagyok nala.

2016. aug. 29. 15:38
1 2 3 4 5
 1/42 anonim válasza:
20%
kép?
2016. aug. 29. 15:40
 2/42 anonim ***** válasza:
73%
Ha elhíztál, akkor az az ő szégyene, mert rosszul táplált.
2016. aug. 29. 15:40
 3/42 A kérdező kommentje:
Nem hiztam el mindig is ilyen voltam. Ilyen az alkatom. 170cm és 56 kilo vagyok.
2016. aug. 29. 15:42
 4/42 anonim ***** válasza:
8%
Ha nem betegség miatt vagy kövér, akkor igaza van. Undorító, igénytelen, aki lustaságból ilyen.
2016. aug. 29. 15:43
 5/42 anonim ***** válasza:
76%
Előző vagyok. 56 kg hol duci nektek ?
2016. aug. 29. 15:44
 6/42 A kérdező kommentje:
Rendszeresen sportolok,nem igazán eszem édességet sem.
2016. aug. 29. 15:47
 7/42 anonim ***** válasza:
94%
170 cm és 56 kg, az sovány, vagy legalábbis normális testalkat. Én is 170 cm vagyok, most 62 kg, normál testalkatom van, kicsit sportos, szóval azért nem vagyok kigyúrva, de jól nézek ki, vannak izmaim, amik látszanak, plusz minimális háj a hasamon, fenekemen. Amikor 54 kg voltam, akkor nagyon vékony voltam és rosszul néztem ki, igazából a férjemnek sem tetszettem, de ezt csak később tette szóvá amikor sikerült visszahíznom. Szóval anyád vagy elmebeteg, vagy valami nem stimmel ezzel a sztorival.
2016. aug. 29. 15:50
 8/42 anonim ***** válasza:
97%

egyrészt 56 kg nem sok, másrészt rákerestem és az a lány nem kövér

oké, nem is sovány, de ez még teljesen jó

főleg ha ilyen az alkatod

veszekedés közben meg mond az ember olyat, amit nem gondol komolyan, lehet hogy itt is csak erről van szó

de ha esetleg nem, akkor ne figyelj rá, a lényeg hogy te tudd, hogy semmi baj nincs veled (tudom, nem könnyű)

nehogy a végén testképzavarod legyen miatta

9/42 anonim ***** válasza:
93%
Anyád egy degenerált idióta majom. Te pedig vékony vagy.
 10/42 anonim ***** válasza:
81%
4-es hozzászóló. Tudod, ki az undorító? Te és a hozzád hasonlók. A kövérség nem jellemhiba, viszont ha valaki ilyen bunkó, korlátolt, egybites, rohadó lelkű szemétláda mint te, az igen.
2016. aug. 29. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!