Nem durva h ezt mondta anya? 17L
Azért vicces hogy próbálod mentegetni :D De sajnos ezen nincs mit magyarázni, a kérdésben leírtak alapján egyértelmű hogy egy felelőtlen idióta. Persze szereted, logikus hogy mellette állsz, de rettenetesen naiv vagy ha azt hiszed hogy meg fog változni... Két esetben változna meg, Egy: ha kidobnád és ráeszmélne hogy "húú bakker lehet hogy ha ilyen felelőtlen vagyok senki nem marad velem", vagy a másik eset ha balesetet okoz és megsérül vagy meghal valaki... Ha te utóbbit akarod megvárni, ha akkor nem vagy túl okos Te sem azt kell hogy mondjam
Mi kívülállók, akiket nem vakítanak el érzelmek sokkal jobban látjuk ezt elhiheted.
Nos, ezúton üdvözlöm a pasidat!
Tanyán élek, 5 km földút hoz ki a főúttól, és sajnos gyakori, hogy ilyen barmokkal találkozom. Azt hiszik, hogy az erdőben bármit lehet, holott jó néhány ember él és közlekedik itt is.
Tudod, az erdőben nincs 2 sáv, nem fér el egymàs mellett 2 autó, hogy egymás mellett elmenjenek. Kanyargósak az utak, belógnak a fák, beláthatatlan szakaszok vannak. Ezerrel kell figyelni.
Ha a pasid akkor jön belém, amikor kocsival vagyok, megszívja, olyan a kocsim, hogy fémforgács maradna belőle (ide ez kell, nem tud elakadni). De pont a hasonló hülyék miatt félek bicajozni, vagy a gyerekeimet kerékpárral elengedni. És akkor még nem beszéltem az idős tanyasiakról.
Azt meg, hogy az erdőben a 30 is gyorsnak tūnik, etesd meg màssal. A 30, egyenesebb szakaszon a 40 simán jó sebesség az erdőben. Van időd megállni, ha szembe jön valaki, vagy kiugrik az őz, nyúl, és a kocsiban ülve sem tūnik gyorsnak.
Az állatokról meg annyit, hogy némi rutinnal dimán kiszúrható, ha mozdul valami a fák között, és lehet fékezni. 30-ról vagy meg is tud állni, vagy minimális sebességre lassulni. Az meg vezetéstechnikai alap, hogy nem kapjuk el a kormányt, inkább nekimegyünk az állatnak minimális sebességgel, mint fának csattanjunk. Ez betonúton is sokszor érvényes, nem egy baleset lett már abból, hogy elkapta valaki a kormányt, és a szembejövővel frontálisan ütközött.
Összegezve, a pasid nem csak felelőtlen, de tudatlan is.
Nyilván vannak emberek, akiknek ez a hobbija. Nekik találták ki a különböző pályákat. Némi készpénzért lehet nyomni, ami a csövön kifér, maximum magát nyírja ki, ha béna.
Hogy kérdésedre válaszoljak, mélységesen megértem anyukádat. Ha nem is kérnélek arra, hogy szakíts, azt simán tiltanám, hogy beülj mellé. Mi motoros család vagyunk, van egy 17 éves lányom is, és az az alapszabály, hogy motorra csak mögém, vagy a profi bátyja mögé ül fel, és kocsiba is csak megbízható ismerős mellé. Eszébe sem jut tiltakozni, fontos neki a saját bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!