Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem durva h ezt mondta anya? 17L

Nem durva h ezt mondta anya? 17L

Figyelt kérdés
Van baratom aki nekem teljesen megfelel és imádom. Viszont van egy olyan hülyesége h az autókkal szeret száguldozni ökörködni. A multkor kiugrott ele egy allat es összetört a kocsi mert kikerülte. Anya azt mondta h emiatt ne bonyolodjak bele ebbe a kapcsolatba Magyarul szakitsak vele mert kesobb lehet tul se éli. Amugy nagyon jo a kapcsolatunk a pasimmal.
2016. aug. 28. 12:37
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
84%
A barátod egy felelőtlen barom... Bele sem gondol hogy embereket nyomoríthat meg vagy akár meg is ölheti őket az ostobaságával. Ráadásul veszélynek tesz ki téged és saját magát is. Gondolod hogy egy ilyen ember az élet más területén felelősségtudóbb lenne? Erősen kétlem, ha jót akarsz magadnak, keress mást... Az ilyen ember amúgy sem férfi, hanem egy buta kisfiú aki teszi az agyát mert apuka a segge alá rakta a kocsit... Szánalmasak az ilyen emberek.
2016. aug. 28. 16:15
 32/62 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Kérdező!

Csak olyan párt válassz, akit nem kell külön megkérni rá, hogy vigyázzon Rád és magára is, mert felelősséggel tartoztok egymásért, ennek alapnak kell lenni! Vigyázzatok magatokra!

25N

2016. aug. 28. 16:26
 33/62 anonim ***** válasza:
74%

5ös válaszolónak: Szekszárdon nincs reptér.

Kérdező, szerintem sokkal jobb lenne ha dobnád, téged is veszélyeztet. Ha pedig egy ilyen felelőtlen idióta miatt meghalna bárki aki közel áll hozzám, a hülye pedig túlélné, biztos kijavítanám ezt a hibát.

2016. aug. 28. 17:07
 34/62 anonim ***** válasza:
76%

Anyádnak teljesen igaza van. És hadd osszak meg veled egy személyes tapasztalatot. Az én középsulimban járt egy fiú aki már 16 évesen motorozott és mániája volt a száguldás. Aztán 18 évesen épp hazafele tartott mikor ittasan vezetve belerohant egy betonkorlátba és 4 napos kórházi kezelés után meghalt. Engem nem érintett meg különösen mert nem ismertem ezt a fiút, de azt látni lehetett hogy a veszélyt keresi állandóan, mindez a nála 10 évvel idősebb tesójának is köszönhető volt mert állandóan gyorsulási versenyekre vitte.

Aki szülőként normális az csak ellenzi ezt a kapcsolatot. A pasidnak el kéne döntenie hogy fontosabb-e a száguldás és emiatt bajba kerüljön nem gondolva rád vagy vagy neki annyira fontos, hogy nem okoz fájdalmat ezzel.

2016. aug. 28. 17:53
 35/62 anonim ***** válasza:
89%
Keress rá Jacqueline Saburido történetére. Te is lehetsz a következő, ha így folytatja a pasid.
2016. aug. 28. 17:54
 36/62 anonim ***** válasza:
66%
Szülőként én mindent megtennék hogy elszakítsalak tőle, főleg, hogy kiskorú vagy még és életveszélyt jelent minden emberre egy ilyen idióta, mint a barátod.
2016. aug. 28. 18:04
 37/62 A kérdező kommentje:
Teljesen ugy irjatok mintha allandoan 200al repesztene meg mast se csinalna. Ezernyi dolog van amellett h mellette maradjak. Ezt az autós majomkodast pedig meg fogjuk beszelni. De mondta h nem szeretne egyedül hagyni. Latszik h nem szeretett igy meg lányt. Amugy bárkivel megeshet h egy allat eleugrik es elkanyarodik netan bele a faba. Vagy akárhova. Egy
2016. aug. 28. 18:14
 38/62 A kérdező kommentje:
Honnan tudod h nem novi ki?
2016. aug. 28. 18:26
 39/62 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, te írtad, hogy:

- szeret autóval száguldozni, ökörködni

- egyszer már összetörte a kocsiját

És a leírásból ítélve az utóbbiból sem tanult.

Ha a lányom egy ilyen pasival lenne, én sem örülnék és mindent megtennék, hogy felnyissam a szemét arra, mennyire éretlen gondolkodású és felelőtlen barátja van, és hogy ő maga is veszélynek teszi ki magát, ha beül az autójába. És ez teljesen független attól, hogy milyen egyéb tulajdonságai vannak, amelyekért kedveled.

Nyilván bárkivel előfordulhat, hogy egy állat ugrik a kocsija elé. Viszont hogy a vezetőnek ilyenkor mik az esélyei, nagyban függ attól, hogy milyen sebességgel halad.

Gondolom, nem ilyen válaszokat vártál, azért bagatellizálsz. Azt szeretted volna, ha a kommentelők anyádat küldik el a fenébe.

Eléggé sokatmondó egyébként, hogy szinte mindenki anyáddal ért egyet, te mégsem vagy hajlandó elgondolkodni azon, hogy esetleg igaza lehet és jogosan aggódik.

2016. aug. 28. 18:27
 40/62 anonim ***** válasza:
94%
B+ még hogy kinövi?!!! Jézusom.... ezt nem is szabadna csinálnia...
2016. aug. 28. 18:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!