Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem durva h ezt mondta anya? 17L

Nem durva h ezt mondta anya? 17L

Figyelt kérdés
Van baratom aki nekem teljesen megfelel és imádom. Viszont van egy olyan hülyesége h az autókkal szeret száguldozni ökörködni. A multkor kiugrott ele egy allat es összetört a kocsi mert kikerülte. Anya azt mondta h emiatt ne bonyolodjak bele ebbe a kapcsolatba Magyarul szakitsak vele mert kesobb lehet tul se éli. Amugy nagyon jo a kapcsolatunk a pasimmal.
2016. aug. 28. 12:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
Nem szokott közúton menni. Földúton meg erdőben. De megmondtam neki h örülnék ha okosabban csinalna. Mert vegulis ez az eset nem annyira az o hibája volt de szeret az autóban nyeregben leni
2016. aug. 28. 13:11
 12/62 anonim ***** válasza:
99%

12: De az ő hibája, hiszen erdőben eleve számítani lehet állatokra.

És az erdő és földút sem versenypálya.

2016. aug. 28. 13:14
 13/62 anonim ***** válasza:
96%

Földúton normális ember nem száguldozik, mert Pista bá', aki a kocsmából kacsázik haza a kétkerekűvel, nem számít rá, hogy kétszázzal húznak el mellette.

Erdőben pedig egyébként is tilos, a kedves pasid gyönyörűen be is mutatta, hogy miért.

Ha ezután az incidens után nem állít magán, maximálisan igazat adok anyukádnak.

Az ilyeneknek szoktam kívánni, hogy a következő a villanypózna legyen, legalább egy barommal kevesebb...

2016. aug. 28. 13:24
 14/62 anonim ***** válasza:
98%
Erdőben, földúton is lehet balesetet okozni. Fák, állatok, de más autók és emberek is vannak ott, akiket szintén veszélyeztet. Ne légy te is olyan felelőtlen barom, mint ő. Száguldozzon a saját felelősségére. Még megúszta annyival, hogy csak a kocsija tört össze, de könnyen lehet, hogy máskor nem lesz ennyire szerencsés. Anyukád helyében én sem támogatnám ezt a kapcsolatot.
2016. aug. 28. 13:25
 15/62 anonim ***** válasza:
98%
Teljesen igaza van anyukádnak. Ha te ott halnál meg mellette? Te sem gondolhatod ezt komolyan, legalább neked legyen felelősség tudatod, ha neki nincs.
2016. aug. 28. 13:27
 16/62 anonim ***** válasza:
98%
Igaza van anyukádnak, az egy dolog, hogy a barátod is meghalhat, vagy te ha beülsz mellé, ez a ti saját hülyeségetek, de a barátod mások életét is veszélyezteti, nemtudom ezt felfogjátok-e ...
2016. aug. 28. 13:37
 17/62 A kérdező kommentje:
Na jo azert 200 ál nem szokott szaguldani. Erdőbe mar 30 se lassu. Sot gyorsnak lehet érezni.
2016. aug. 28. 13:46
 18/62 anonim ***** válasza:
98%

Ne bagatellizálj, hanem próbáld megérteni, mit írnak itt neked sokan.

A barátod a hülyeségével nem csak magát, hanem másokat is komolyan veszélyeztet.

Ha az általad említett balesetéből sem tanult, akkor nagyon felelőtlen és buta ember.

Ha te ezt nem látod át, legalább anyukád igen. Igaza van, hogy nem támogatja a kapcsolatot.

2016. aug. 28. 13:55
 19/62 anonim ***** válasza:
98%
Nem jó dolog autóval száguldozni, nem egy ismerősöm sajnos autó balesetben vesztette életét, az igaz, hogy ott az egyik esetnél be voltak füvezve, többen ültek az autóban, egy fiatal 21 éves srác meghalt, a többi megúszta kisebb-nagyobb sérüléssel, másik eset az volt,hogy ittasan tesztelték az új autót, az egyik rokkant lett, a másik életét vesztette. Sajnos velem is történt baleset utasként, ott viszont semmi drog, vagy alkohol befolyása alatt nem állt a sofőr, nem is mentünk többel a megengedett sebességnél. Annyi volt,hogy fáradt volt a sofőr vagy csak egy pár pillanatra nem figyelt, én mellette ültem az anyós ülésen, közben a hátsó ülésen lévő személlyel beszélgettem, aztán egyik pillanatról a másikra arra lettünk figyelmesek,hogy szalag korlát átszakítva, aztán landoltunk az árokban, az autó az oldalára érkezett. Én megúsztam sz szerint egy kis horzsolással a térdemen. Vigyázni kell az ilyen dolgokkal, nem játék, ezek pillanatok alatt bekövetkeznek. Sokszor reagálni sincs idő, akármilyen gyakorlott vezetőről legyen szó.
2016. aug. 28. 13:59
 20/62 anonim ***** válasza:
98%

Te nem vagy normális...Nem fogod fel hogy mi történhet?

Majd szépen száguldozik úgy hogy te is ott vagy, kiugrik elétek egy állat, erre ti neki mentek egy fának, felborultok te pedig vagy lebénulsz vagy megdöglesz.

Gondolom az anyósülésen ülnél,hát az a legveszélyesebb hely a kocsiban.

De ha neked ez nem nagy ügy, akkor legalább nézd már ki hogy milyen koporsót is szeretnél.

2016. aug. 28. 14:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!