Nem durva h ezt mondta anya? 17L
Figyelt kérdés
Van baratom aki nekem teljesen megfelel és imádom. Viszont van egy olyan hülyesége h az autókkal szeret száguldozni ökörködni. A multkor kiugrott ele egy allat es összetört a kocsi mert kikerülte. Anya azt mondta h emiatt ne bonyolodjak bele ebbe a kapcsolatba Magyarul szakitsak vele mert kesobb lehet tul se éli. Amugy nagyon jo a kapcsolatunk a pasimmal.2016. aug. 28. 12:37
21/62 anonim válasza:
22/62 anonim válasza:
30-nál is történhet csúnya baleset :D De te tudod. Az autó veszélyes üzem, szlgál de gyilkol ha nem megfelelően használjuk. Ne felejtsd ezt el. Amint az ember autóba ül, felelősség szakad rá, felelős magáért, az autóért, a környezetéért és az esetleges utas(ok)ért. Ő ezt nem fogja fel. Jó érzés gyorsan menni, de a sebességhatárok nem dísznek vannak kitéve! Az én párom is szeret így ökörködni de megmondtam neki, hogy ez rohadtul nem játék, nem is csinálja már (legalábbis nem tudok róla).
23/62 anonim válasza:
24/62 A kérdező kommentje:
El fogom neki magyarázni hogy ha velem akar maradni akkor nagyon ne csináljon ilyet mert én nem szeretnék özvegy lenni. Amugy meg nem ülnék be melle nagyon. Van hogy honapokig nem megy autóval hanem gyalog munkaba. De am 1000% h engem valasztana a legenykedes helyett ha választani kell márpedig Megmondom neki h ha velem akar lenni akkor ne kelljen agyalni h vajon haza jön e
2016. aug. 28. 14:08
25/62 anonim válasza:
Nem durva, hogy 17 évesen fontosabb neked pár dugás, mint az életed?
Egyébként általában nem az ilyen idióták halnak meg - sajnos -, mint a pasid, hanem a vétlenek.
26/62 anonim válasza:
Hogí te milyen naiv vagy! Ha ezt el is mondod neki, bólogat, aztán csinálja tovább a tudtod nélkül. ÉRtem én, hogy farok ami jó, de miért egy farok?!
27/62 anonim válasza:
Kérdező, ne haragudj meg, de te tényleg nagyon buta vagy... tényleg nem érted a lényeget :D hónapokig nem ül kocsiba.. mégjobb.. szóval tapasztalat nélkül száguldozik? oooookkééé :D csak gratulálni tudok!!
28/62 anonim válasza:
Hagyjátok már. Töritek itt magatokat. A kérdező egy 17 éves, tapasztalt, érett nő, aki eltudja dönteni, mi a jó neki.
29/62 A kérdező kommentje:
Es honnan tudjátok h a múltkori után is fokozott önbizalommal fog vezetni? Mert nem biztos.
2016. aug. 28. 15:10
30/62 anonim válasza:
De, biztos. Aki notórius gyorshajtó, az nem fog változni. Nekem sajnos anyukám ilyen. Már három kocsit tört totálkárosra (szerencsére senki nem halt meg). Utána egy ideig persze meg van szeppenve, visszavesz, de amint elhalványul a baleset ugyan úgy száguldozik. Ha meg valaki rászól, még ő van fölháborodva. Ez is függőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!