Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged el sehova,...

Anyám nem enged el sehova, mit tehetnék? (többi lent)

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok, most leszek gimnazista, elit gimibe megyek.

Anyám soha sem engedett el egy buliba sem, városi alkalmakra is csak úgy mehetek el ha ő ottvan. Pedig megbízható vagyok nem innám halálra magam, nem dohányzom, de ő mindig azt mondja hogy egy koktéllal is ölöm az agysejtjeimet, ami igaz, de szerintem nem olyan nagy baj ha lemenne heti 4cl vodka. Múltkor is elmentem a barátommal, ittam egy vodkanarancsot és úgy leordított, hogy én hogy kepzelem ezt.

Pedig olyan sok tini van aki halálra issza magát, dohányzik, nem értem nekik miért engedik meg a szüleik.

Ti hogyan vennétek rá anyum h elengedjen egyedül bulikba? 14/f (anyum 44/l orvos) (Jah és apum csak akkor engedne el ha anyum is)

2016. aug. 27. 22:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
9%
A ritkán fogyasztott alkohol akár még egészséges is lehet.
2016. szept. 3. 16:35
 32/34 anonim válasza:
Mit vársz?? most komolyan..14 éves vagy.. 14 évesen inkább az iskolán járjon az eszed ne azon hogy mekkora sze**tek a szüleid hogy nem engedik hogy elba*d az életed... Nem azért nem engednek el mert nem vagy megbízható hanem azért mert ők is tudják hogy egy 14 éves gyereknek nem a buliban a helye.és igen GYEREKNEK mert még nagyon az vagy.
2016. szept. 5. 14:38
 33/34 anonim ***** válasza:
És miért nem mehet buliba?
2016. szept. 5. 19:19
 34/34 anonim ***** válasza:
49%

Kiégettek. Egyik válasznál még senkit nem érdekel az átlaga, az elit gimnázium, másiknál pedig csak az a fontos, nem szabad kikapcsolódni, csak a tanulás. EMBEREK VAGYUNK NEM ROBOTOK!!

14 évesen én össze-vissza járkáltam az underground kocsmák-diszkók között. Bár engem sem engedtek, egyszerűen elmentem otthonról. Éltem egy kicsit.

Haverjaim mindannyian dohányoztak, én mégsem szívtam 1 slukkot sem (bár a passzív dohányzás megvan elég régóta a családi háttérből adódóan is).

Nem lettem alkoholista, nem keveredtem rendőrségi ügyekbe sem, mert van eszem (és ahogy látom a kérdező sem egy retardált).

Egyetlen egy problémám adódott ebből: meguntam.

Osztálytársaim most élik azt a korszakukat, amit én 2 éve, pedig jóval idősebbek nálam.

Kérdező, szerintem egyszerűen te is csak menj el.

Hajrá, lehet lepontozni ;)

2016. okt. 4. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!