Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged el sehova,...

Anyám nem enged el sehova, mit tehetnék? (többi lent)

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok, most leszek gimnazista, elit gimibe megyek.

Anyám soha sem engedett el egy buliba sem, városi alkalmakra is csak úgy mehetek el ha ő ottvan. Pedig megbízható vagyok nem innám halálra magam, nem dohányzom, de ő mindig azt mondja hogy egy koktéllal is ölöm az agysejtjeimet, ami igaz, de szerintem nem olyan nagy baj ha lemenne heti 4cl vodka. Múltkor is elmentem a barátommal, ittam egy vodkanarancsot és úgy leordított, hogy én hogy kepzelem ezt.

Pedig olyan sok tini van aki halálra issza magát, dohányzik, nem értem nekik miért engedik meg a szüleik.

Ti hogyan vennétek rá anyum h elengedjen egyedül bulikba? 14/f (anyum 44/l orvos) (Jah és apum csak akkor engedne el ha anyum is)

2016. aug. 27. 22:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
60%
És ki a fenét érdekli más gyerek mit csinál ? Elég baj az, hogy ennyi selejt van. Édesanyádnak igaza van, hogy normális gyereket szeretne. 14 évesnek semmi keresnivalója buliban ée ital sem való a kezébe. Őt és szüleit minősíti, ha mégis.
2016. aug. 28. 07:10
 12/34 anonim ***** válasza:
53%
Az elit gimi pedig hogy jön ide ? Én is olyanba járok, de ettől még nem iszok, cigizek. Alap jól tanulni szerintem, mert más dolgod nincs. Ez a munkád.
2016. aug. 28. 07:12
 13/34 anonim válasza:
88%
Nem tudom, hogyan venném rá, szerintem puhítanám, aztán, ahogy telik az idő egyszer, kétszer beadja a derekát, meg te is idősödni fogsz. 14 évesen nem kéne, hogy ez ekkora gondot okozzon! Szerintem sincs sok keresnivalója a vodkanarancsnak a kezedben. Nyugi, nem maradsz le semmiről! 😃 Szerintem légy türelemmel!
2016. aug. 28. 09:25
 14/34 anonim válasza:
77%
Milyen orvos amúgy? 😃
2016. aug. 28. 09:25
 15/34 Máté Katica válasza:
69%
Ha a havernak az egyik szülője is ott lesz akkor anyád azonnal jobban kezeli.Pl.Ha az egyik haverodnál buliztok és megmondod hogy ott is alszol és felnőtt is lesz akkor valószínüleg.Nekem elhiheted.14 éves lány vagyok és anyám rendőr.
2016. aug. 28. 15:09
 16/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Amúgy fogorvos, sosem iszik, még alkalmakkor sem.
2016. aug. 28. 16:15
 17/34 anonim ***** válasza:
74%
Ne beszélj neki a piáról és tényleg ésszel igyál, mértékkel.
2016. aug. 28. 16:31
 18/34 anonim ***** válasza:
37%
Aki elit gimibe jár, mi a f-t keres itt?
2016. aug. 28. 16:42
 19/34 anonim ***** válasza:
6%
így valszeg kiközösített leszel. elég primitív anyád lehet! ilyeneknek szerintem nem kéne gyerek se, az ő életüket basszák el vele sajnos
2016. aug. 28. 20:38
 20/34 anonim válasza:
52%

14 évesen még érhető hogy nem nagyon engednek sehova, ez lenne kb mindenhol a normális.

Engem is 15 évesen engedtek el mindenhova de akkor még volt mondva egy időpont mire haza kellet hogy érjek, ha azt betartottam mindig tovább engedtek.

Így jutottam el oda hogy 16 évesen már bármeddig lehettem csak annyi volt hogy okosan mindennel.

Nem is volt sose gond.

Bár az meg hogy ennyire "tiltanak" a piától azt meg egy hatalmas hülyeségnek tartom.

De az meg hogy más mit csinálj azzal meg ne foglalkozz, ha felnősz akkor majd rájössz hogy jól tették amit tettek, kivéve ez a pia "tilalom".

18/F

2016. aug. 28. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!