Anyám nem enged el sehova, mit tehetnék? (többi lent)
14 éves fiú vagyok, most leszek gimnazista, elit gimibe megyek.
Anyám soha sem engedett el egy buliba sem, városi alkalmakra is csak úgy mehetek el ha ő ottvan. Pedig megbízható vagyok nem innám halálra magam, nem dohányzom, de ő mindig azt mondja hogy egy koktéllal is ölöm az agysejtjeimet, ami igaz, de szerintem nem olyan nagy baj ha lemenne heti 4cl vodka. Múltkor is elmentem a barátommal, ittam egy vodkanarancsot és úgy leordított, hogy én hogy kepzelem ezt.
Pedig olyan sok tini van aki halálra issza magát, dohányzik, nem értem nekik miért engedik meg a szüleik.
Ti hogyan vennétek rá anyum h elengedjen egyedül bulikba? 14/f (anyum 44/l orvos) (Jah és apum csak akkor engedne el ha anyum is)
Nem anyum irta ő nem gyakorikérdésezik.
Különben szerintem nem menne a tanulás rovására a buli, 5,0 az átlagom :). Hamarosan 15 leszek (decemberben)
Kilences vagyok.
Az a baj, hogy szerinted az életkorod meg az átlagod összefügg a helyzettel. Senkit nem érdekel, hogy milyen gimibe jársz, és hogy tanulsz, ha iskolán kívül nem tudod kontrollálni azon vágyadat, hogy ihass meg bulizz, meg eljárj. Én azt is megértem, hogy szabadságra vágysz, csak szerintem sokat akarsz és semmit sem adsz. Anyukád megmondta, hogy nem akarja, hogy igyál. Egyedül hagyott, erre ittál. (Miért mondtad el neki, ha tudtad, hogy nem szereti?)
Írtad, hogy fogorvos és soha nem fogyaszt alkoholt.
Akkor láthatod, ISMERHETED, MERT ÉDESANYÁD, hogy mekkora gyenge pont ez nála. Megeshet, hogy épp azért nem enged el, mert attól félt, hogy miket fogsz összeinni. Lehet, hogy nem fogsz, de mivel elég szigorú, neki egy alkalom is elég volt, és most teperhetsz a bizalmáért.
TE ismered anyukádat. TE tudod, hogy mit nem szeret, mit nem enged.
Mondom, nem a korod számít.
Igenis vannak nagyon okos 15 évesek, meg nagyon hülye 25 évesek. Ne a korral meg az átlaggal gyere. Se neki, se itt, nekünk. Senkit nem érdekel. Bizonyíts.
17 fiú vagyok, 14 évesen már mehettem májálisolni, szilveszterezni. 15 évesen meg néha-néha elengedtek diszkóba. Egy éve koleszos vagyok,igy naggyából oda megyek ahová akarok. A nyáron itthon voltam és már 56-kor jöttem haza reggel jópárszor. Régen nekem is nagyon ellenezték, de aztán mégis szinte mindenhová elengedtek.
Én is azt mondom várj 16éves korodig.
1.
Elit gimi fujj! Tele van anyuci pici fiaival akik 14 évesen még életükben még autót sem vezettek (ez az én véleményem).
2.
Anyudnak igaza van h egy koktéltól mint álat pusztulnak az agysejtjeid ha eőtte még egy kortyot se ittál
3.
Vigyél haza egy 2%-os sört, tölts ki magadnak 2 decit, közben kérdezd meg anyukádat hogy kér-e.(úgy meg lesz lepődve hogy nem valöszínű hogy fog válaszolni)Ezzel a lendülettel idd meg, de ne az egész üveget csak ami a pohárban volt, a többit hagyd neg neki.
4.
Lehetőleg mindezt kaja után tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!