Csak azert latom gaznak az anyamat, mert "morcos tini" vagyok, vagy tenyleg gaz?
Nagymamam ( anyukam anyukaja) mindig hangoztatja milyen jo nekunk, hogy ilyen jo szuleink vannak, nincs okunk a panaszra. Es tenyleg sokat tesznek ertunk, dolgoznak, nem isznak, torodnek velunk. De megis ugy erzem anyukam olyan no amilyenne en nem szeretnek valni. Mindenben csak a gondot latja. Mindig is utalta a munkajat, folyton panaszkodik miatta. Otthon is utalja a hazimunkat, hangoztatja hogy utal fozni, neki minden csak kin, ami feladat. En es apukam is rengeteget segitunk neki. Mondhatni a hazimunka javat en csinalom otthon. Az idejet keptelen beosztani ugy, hogy arra is jusson amit szeret csinalni, ha egyaltalan van ilyen. O mindenhol aldozat, a munkahelyen es otthon is. Ha en ezt a temat felhozom, leraz azzal, hogy en meg csak egy kislany vagyok, nem tudom milyen az elet. Most komolyan, ez torvenyszeru, hogy egy 45 eves ilyen megkeseredett legyen? Komoly gondjai nincsenek az eletben, apukam jo anyagi korulmenyeket biztosit, csaladcentrikus, normalis ferj. Szoval anyam csak a hetkoznapok sulyaval nem bir megbirkozni. Apukamat is folyton lerazza, ha probal segiteni es megoldasokat keresni a "gondokra". Nem csodalkoznek rajta, ha apam egyszer azt mondana, koszi ebbol eleg volt. Haragszom anyukamra, mert nem tesz semmit azert, hogy boldog legyen. Szerintem aki nem akarja az eletet kinnak latni, annak nem is kin az elet. Vagy en vagyok tul naiv kislany?
16L
Kérdezted a felnőtt nőket, hogy ők miért nem boldogtalanok.
Én pl azért, mert: nem főzök, hanem rendelek. Nagyon keveset eszem, így a vacsorára nem fordítok nagy gondot. Vagy elmegyünk éttermezni, vagy jó a hideg kaja, vagy nem is eszem.
A munkám a hivatásom. Imádom, és hiába 9-11 óra naponta, én ebben teljesedem ki, tehát nem teher, hanem az életem értelme.
Van takarítónőm, nem kell ilyesmivel foglalkoznom.
A párommal harmonikus a kapcsolatunk. Ő is sokat dolgozik, de a kevés időt, amit egymásra fordítunk, azt minőségi módom töltjük el.
Én így boldog vagyok.
mikor egy kamasz csinál ílyet szegény csak depis,
amúgy most élheti meg a klimaszot
Először is, nagyon jó lelkű vagy, kevés hozzád hasonló 16 éves van, ha mind igaz amit írtál! :)
Ismerek ilyen hölgyet én is, sőt, szinte ugyanilyet. És őszintén: nincs mit vele tenni. Ha valaki ilyen, hogy csak panaszkodik, de cselekedni képtelen, segítséget nem fogad el, az bocsánat, de így járt. Ha neki ez jó, akkor legyen, hagyd rá. Majd úgyis ráfog jönni, ha te elmész otthonról, ami ugye min. 2 év múlva megtörténik, ha tovább tanulsz, illetve, ahogy írtad, hogy édesapáddal se jó a kapcsolata. Egyébként, az én ismerősömnek pont az a baja, hogy túl volt kényeztetve, semmit se kellett nagyon csinálnia, most se, és kénytelen bolhából elefántot csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!