Mit lehet tenni, hogyha apa nem hagyja aludni a családját?
Figyelt kérdés
Teljesen meghibbant. Hajnali 4-5 között kel fel, ha szerencsénkvan "csak" fél 6-kor. Kivilágítja a házat, úgy csoszog, hogy elviselhetetlen. Hangosan tévét néz, rádiót hallgat, szeletelőgéppel kenyeret szel. Nem érdekli senki sem. Ez megy 8-ig, 9-ig, visszaaludni is képtelenség. Előre félek este, hogy vajon másnap mikor kezdi meg. Délután meg alszik egy nagyot, mert arra meg elfárad. Ez megy, ha iskola van, akkor is. Teljesen tehetetlen vagyok, füldugó ilyen zajokra nem vált be és mindig kiesett.2016. aug. 22. 06:42
11/17 anonim válasza:
Na a délutáni nagy alvás ellen kell tenni. Bömböljön a zene csapkodd az ajtót sorojam még? Ha valaki ekkora bunkó hogy nincs tekintettel senkire akkor gondolom a szépszó nem használ. Ha megakadályozod a délutáni szunyát akkor nem fog hajnalban kelni.
12/17 anonim válasza:
Értem én, hogy az ő vára, az ő háza... A legtöbb hisztis "apám ezt nem hagyja, apám azt nem hagyja" posztnál én is azt írom, de ez azért kicsit más kategória... Itt egyszerűen egészségügyileg is hatással van rátok. Ha iskolába jársz, tanulnod kell, akkor nem teheted meg mindig, hogy te is szunyókálj délután és az esti lefekvés sem kényed kedvet szerint megy (ha sok a tanulnivaló). Azt tanácsolom, hogy ülj le és higgadtan, kedvesen beszélj vele. Ha nem működik akkor 1. füldugó, 2. Olyan szemtakaró cucc mint a filmekben (fény ellen- nem tudom mi a neve 😂) és esetleg próbálkozz azzal, hogy pl reggel tanulsz (ha azt tudsz ilyen zajban) délután, este helyett, így délután tudsz aludni (vagy este korábban fekszel). Ez így nem normális... Apukád is megérthetné, hogy nem mindenkinek azonos a bioritmusa.
13/17 anonim válasza:
Nekem sógornőm ilyen... annyi különbséggel, hogy ő nem hajnalba csinálja hanem éjjel, ugyanis későn fekvő. Azzal az alig 50 kilójával úgy tud dübörögve közlekedni a házban, hogy az valami ember feletti. Meg este 11-kor jut eszébe, hogy gyakoroljon a gitáron. A villany égve hagyás nála is megvan. Meg ezeken kívül az üvöltve telefonálás, fülrepesztő idétlen vihogással kiegészítve... Nálunk nem segített semmi, neki hiába szóltam leszarta, tesóm szintén, sőt még velem veszekedett, hogy panaszkodok a csajára... Anyám beletörődött mert ő ilyen "nem merek szólni" típus, az egyetlen aki tehetett volna ez ellen meg már nem él sajnos (apa). 1,5 évig valahogy kínkeservesen kibírtuk barátnőmmel (azóta már a feleségem), aztán sikerült elköltöznünk. Anyám ott maradt velük, és ő a mai napig is panaszkodik - lehet hogy gonosz beszólás, de neki meg azt mondtam, hogy meg is érdemlik egymást, ha ő meg nem mer szólni a saját házában.
14/17 anonim válasza:
Én a délutáni szunyája alatt biztosan csinálnék "véletlenül" valami zajt.
15/17 A kérdező kommentje:
Zörögnék, de akkor meg nekem esik anyam hogy apád alszik. Persze reggel nem szól nrki, hogy a gyerekeid meg én nem tudunk aludni. Nem arról van szó, hogy 11-ig akarok feküdni, de hajnali öt az túlzás. Hát ő úgy csoszog, hogy az bármilyen ajtón áthallatszik és a rádiót is felhangosítva hallgatja, pontosabban a 6 órás híreket minden egyes nap. Értem, hogy idős ember, kimegy WC-rem felébred, de zajongani nem kellene és a kutya is ehetne később, nem lenne muszáj hajnali 5-kor.
2016. aug. 22. 10:43
16/17 anonim válasza:
Akkor anyukáddal beszélj, hogy nem járja, hogy nem tudod kipihenni, kialudni magadat iskola időszakban sem. Legalább akkor legyenek tekintettel rád, és mondjuk csak hat órakor nekiállni rádiót üvöltetni.
17/17 anonim válasza:
#8 Nálunk nincs ajtó, ezért minden létező fényforrás az én szobámba veti az éles fénysugarat...anyám élettársa is tajparaszt, nincs tekintettel a másikra, de egyszer jól pofán verem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!