1000 oka lehet.
Anyagi ok: külföldre megy dolgozni, hogy összeszedjen némi pénzt a gyerekek felnevelésére
Egészségi ok: annak belátása, hogy valamilyen szempontból nem alkalmas a nevelésükre
Kapcsolati ok: a férfival, a gyerekek apjával annyira megromlott a kapcsolata, hogy nem bírja tovább, de nincs módja magával vinni a gyermekét
Jó esetben csak nagyon nyomós okkal tesz ilyet, vagy nagyon kétségbeesett lehet. Gondolom majd beindul a kődobálás a válaszok közt, hogy egy "igazi anya soha, semmilyen körülmények közt nem hagyja el a gyermekét" - ami alapvetően igaz is, csak épp elfelejti, hogy a sors nagyon szörnyű és nagyon fura dolgokat tud hozni... :(
Nálunk anyánk "meg akarta találni önmagát".
Szerintem nem sikerült neki, mert azóta össze-vissza él, pedig már eltelt több, mint 15 év. Nem lett tartós kapcsolata, nincs állandó otthona, a munkahelye is mindig változik... Velünk nagyon nem tartotta a kapcsolatot, mióta lelépett, de néha megjelenik, és akkor elvárná, hogy odalegyünk érte. Érdekes ember...
Pont ugyan azért, amiért egy apa is megteszi. Bár akkor senki nem kapja fel a fejét...
Amúgy egyes szépen leírta.
Nem tudom, de az, hogy felnőttként akarja a mintaanyát játszani, az nonszensz.
Ezt az én helyzetemre értem.
minket anyám 10 éve hagyott el, akkor voltam 12, a húgom 10. hazajottunk, nem voltak itthon a cuccai, lelépett egy szó nélkul.
apummal nem egyeztek, s ez tunt neki a legobb megoldásnak.
22L
engem 10 naposan ahogy kijott velem a korhazbol lepasszolt a nagyimnak es 6 evig nem lattuk utana.
anyuci ertelmisegi es a ferje is az volt akit nem ismerek mert o sem volt kivancsi ram.
azert hagyott el mert egy szemet ri...nc. szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!