Mihez kezdenél egy ilyen szülővel?
Anyukámnak nem jó semmi. Ha a gép előtt ülök az a baja mert "fel nem emelném a s€ggem semmiért". Ha takarítok az a baj mert nem úgy csinálom ahogy ő elképzeli. Ha megkérdezem tőle hogy kienged-e a városba kocogni, deszkázni, sétálni (egy éve lakok itt) azt mondja hogy "eltévednék mert nem ismerem meg hogy lehetek ilyen pofátlan hogy ilyet kérdezek"
Nem jó ahogy öltözködöm mert "fiús" nem jó ha lakkozom a körmöm "mert miért ilyenre lakkozom"
Nem jó amilyen zenéket hallgatok ha pedig fülhallgatóval hallgatom az a baj mert "úgy nézek ki mint egy halláskárosult"
Napjában többször megkapom a "nélküled könnyebb volna" kombót. Ma például a tál ételt (amit nem kértem hogy csinálja meg) szó szerint elém dobta...Annyira megalázó volt hogy szavakat nem találok.
Alázott azzal is hogy mikor 14évesen facebookot csináltam ezerszer a fejemhez vágta hogy nekem csak azért kell hogy pasast fogjak magamnak. (Ezen kiakadtam mivel ezt pont hogy ő csinálja...soha nem volt barátom és nem is vagyok olyan aki ott szedi össze)
Soha nem mondta hogy büszke rám és nem is fogja...
Szeret ő egyáltalán? Vagy így amúgy mi a franc baja van velem??? Ezt hogy oldjam meg? Meg lehet egyáltalán?
15/L
"hogy lehetek ilyen pofátlan hogy ilyet kérdezek"
"nélküled könnyebb volna"
Anyád egy idióta, már ne is haragudj. Hogy lehet egy gyereknek ilyet mondani, hogy nélküled könnyebb volna?
Édesapád? Vele próbáltál már beszélni erről? Ha tudsz vele, én biztos mondanám, h térítse észhez.
Anyád hlye, nem kell semmit tenned.
Szépen meghúzod magad még három évig és dobbantasz. Ennyi.
Apám? Nos pár napja azt sem tudtam létezik-e még mikor felbukkant a nagy büdös semmiből hogy szeretné segíteni a későbbiekben az életemet és felajánlott némi pénzt is kezdetnek....mintha az elfeledtethetné az elmúlt 13 évet hogy még csak egy szülinapi képeslapot sem kaptam...Egyet sem.
Nem hinném hőgy ő lenne a megoldás valószínűleg észrevette hogy idősödik és majd egyedül marad egyszer ő is.
Szerintem simán ne figyelj arra, amit mond. Ahogy látom, szeret kötekedni. Sajnos vannak ilyenek. Az én anyám is ilyen, tőle is megkaptam már nagyon sokszor, hogy tönkreteszem az életét. Gyerekkorom óta ezt mondogatja nekem, de már annyira megszoktam, hogy észre se vettem a jelentését, csak mostanában... és ilyenkor mindig megkérdezem, hogy akkor miért szült meg... de nem is tud válaszolni.
A legjobb, amit tehetsz az az, hogy ha mondd valamit, figyelmen kívül hagyod, én is ezt teszem. Bólogatok, hogy oké, persze, aztán úgy is azt csinálom, amit én akarok.
Kitartás, már csak 3 évünk maradt, és az gyorsan elmegy, utána elmehetünk egy másik városba tovább tanulni vagy dolgozni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!