Mihez kezdenél egy ilyen szülővel?
Anyukámnak nem jó semmi. Ha a gép előtt ülök az a baja mert "fel nem emelném a s€ggem semmiért". Ha takarítok az a baj mert nem úgy csinálom ahogy ő elképzeli. Ha megkérdezem tőle hogy kienged-e a városba kocogni, deszkázni, sétálni (egy éve lakok itt) azt mondja hogy "eltévednék mert nem ismerem meg hogy lehetek ilyen pofátlan hogy ilyet kérdezek"
Nem jó ahogy öltözködöm mert "fiús" nem jó ha lakkozom a körmöm "mert miért ilyenre lakkozom"
Nem jó amilyen zenéket hallgatok ha pedig fülhallgatóval hallgatom az a baj mert "úgy nézek ki mint egy halláskárosult"
Napjában többször megkapom a "nélküled könnyebb volna" kombót. Ma például a tál ételt (amit nem kértem hogy csinálja meg) szó szerint elém dobta...Annyira megalázó volt hogy szavakat nem találok.
Alázott azzal is hogy mikor 14évesen facebookot csináltam ezerszer a fejemhez vágta hogy nekem csak azért kell hogy pasast fogjak magamnak. (Ezen kiakadtam mivel ezt pont hogy ő csinálja...soha nem volt barátom és nem is vagyok olyan aki ott szedi össze)
Soha nem mondta hogy büszke rám és nem is fogja...
Szeret ő egyáltalán? Vagy így amúgy mi a franc baja van velem??? Ezt hogy oldjam meg? Meg lehet egyáltalán?
15/L
Ajánlom a Mérgező szülők c. könyvet (író: Susan Forward), talán könyvtárból ki tudod venni. Nagyon jó gondolatok vannak benne, nekem is úgy ajánlották.. :)
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!