Mit csináljak anyámmal?
Figyelt kérdés
Együtt élek egy lánnyal, már lassan másfél éve. A lány intézetben nőtt fel, mert a szüleitől elvették amikor öt éves volt (hogy miért elnézést de nem részletezném) a lány végtelenül kedves szelíd visszahúzódó, sőt mondhatni eléggé fél az emberektől, mind a ketten munka mellett csináljuk az érettségit. A lány szorgalmas egyáltalán nem lusta, de anyám szerint biztos valami koszos kis tolvaj azért volt intézetben. Szerinte minden állami nevelt csak rossz hatással van a társadalomra. Barátnőm próbál tényleg beszélgetni vele, de mindig megvetően, gúnyosan szól hozzá. Mármint anya, apa szerint a lényeg hogy megértsük egymást. Nem értem anyám miért nem képes erre.2015. ápr. 26. 18:19
1/6 anonim válasza:
Meséld el anyádnak, hogy miért volt a lány intézetben és hívd fel a figyelmét az előítéleteire. Esetleg kérd meg apádat, hogy beszéljen vele ő is.
2/6 anonim válasza:
Ha a barátnődnek érzed ezt a lányt, akkor állj ki, védd meg a barátnődet anyukáddal szemben. Persze akkor, amikor csak ketten vagytok anyukáddal.
3/6 A kérdező kommentje:
Elmeséltem neki mi volt az oka, apa is többször összeveszett már emiatt vele és én is. De egyszerűen nem használ semmi, én már haza se megyek ha ő otthon van.
2015. ápr. 26. 18:40
4/6 anonim válasza:
Én határozottan megmondanám anyámnak, hogy nagyon rosszul esik, ahogy a barátnőmről beszél, mert ezek az előítéletek teljesen alaptalanok, a továbbiakban meg minimalizálnám a kapcsolatot vele.
5/6 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy ő is nölhetettvolna fel intézetben, úgy, hogy nem a viselkedése miatt került be.
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenki elfogadja a családban, apa, a nővérem, a nagyszüleim ráadásul ők az anyai nagyszüleim. A bátyám is csak anyám nem
2015. ápr. 26. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!