Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerint egy hisztis kva...

Anyám szerint egy hisztis kva vagyok, szerintetek igaza van? (lent)

Figyelt kérdés

Huh,ez hosszú lesz! Tehát: Tavaly elballagtam. Az öcsémnek kellett ballagtatnia mert ő azt akarta,az,hogy én mit akartam az semmit nem számított...akkor ajándékot is én vettem neki amiért elballagtatott. Egy könyvet amiért annyit nyavalygott,de mikor megkapta ki sem nyitotta (azóta sem). Én mi kaptam? Egy olyan aranykarláncot ami tök ocsmány,aztán anya el is vette. Nem volt egy normális csokrom,csak amolyan "kertből szedtük,sajnáljuk,nincs pénzünk jobbra" de én végig jó pofát vágtam! Az meg a másik,hogy ballagási bulit sem tarthattam és az osztálykirire sem mehettem el. Idén ballag az öcsém,már most el van tervezve,hogy mekkora bulit szervez,milyen csokrai lesznek (olyan amiben húszezresek vannak),mit kap ballagásra. Na most nem az,hogy irigy vagyok a saját testvéremre (...de igen,az vagyok) de szerintem ez ritka nagy köcsögség,hogy neki mindent,tőlem meg inkább elveszik,csak hogy neki legyen. És már kezdem gyűlölni anyámat,mert megértem,hogy "csak jót akar nekem",de az nonszensz,hogy MIATTA "csak jót akar nekem",de az nonszensz,hogy MIATTA 15évesen is 7.-ben rohadok,mindenkinél 3 évvel idősebb vagyok és senki sem szeret,mindenki szerint csak teher vagyok,egy parazita. Úgy érzem,hogy ha megölném magam nemcsak,hogy senkinek nem hiányoznék,de még örülnének is neki. Apám nem beszél velem,az öcsém hallani sem akar rólam,nevelőapám szerint nem is létezek,anyám meg agyon vissza ver. Tudom,hogy nem tudtok segíteni a problémámon,csak egyszerűen jól esett leírni a bajomat.

(Azért vok még a 7.-ben,mert külföldre költöztünk és anyám kérte a sulit,hogy tegyenek vissza)

2015. ápr. 25. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Nyugodj meg. Tavaly ballagtál és tavalytól vagy megint hetedikes? Akkor költöztetek el?
2015. ápr. 25. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

És? Szerinted másnak nincsenek problémái????????

Végezd el a sulit, menj középsuliba koleszba valahova messze és állj talpra! Kár lenne eldobnod az életet amikor a 20-as évektől kezdődik az igazi nagybetűs ÉLET.

2015. ápr. 25. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Azért a 2., 3. válaszadó nézzen már magába! Az apja nem áll szóba a kérdezővel, a nevelőapja le se szarja, az anyja meg veri, és visszarakatja 2 osztállyal lejjebb, mint ahol lennie kellene... hát nem tudom, melyik tinédzser ne lenne ezen kiakadva.

Nyilván nem szép dolog féltékenynek lenni, de ez tényleg nagyon durva, amit veled művelnek, jogosan vagy kiakadva. A verést a helyedben jelenteném a helyi gyámügyön, külföldön ezt szerencsére komolyabban veszik, mint Magyarországon. Illetve az iskolában kérvényezném, hogy különbözeti vizsgát tehessek, és átkerülhessek felsőbb osztályba.

2015. ápr. 25. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Gondolom a nyelvtudás hiánya miatt kerültél alsóbb osztályba, nem azért mert anyukád így akarta. Ha annyira "tök ocsmány" karláncot kaptál, akkor ne sajnáld hogy anyukád elvette, valószínűleg azért vette el, mert leszóltad, gondola így nevel rá arra, hogy máskor jobban megbecsüld az ajándékaidat... ja, öcséd ballagását ne irigyeld, ha külföldön éltek, akkor sokra nem megy a húszezres magyar bankjegyekkel :D
2015. ápr. 25. 15:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,a negatívakat is,mert kell az őszinteség! A nyakláncról amúgy nem mondtam,hogy nem tetszik,de gondoltam rá,hogy eladom. (anya megelőzött).
2015. ápr. 25. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
92%
Őszintén? Igen, szerintem sokat panaszkodsz. Nem, nem normális a leosztás, és igen, anyád jobban szereti a tesódat, mint téged. Ez van. Ezt tudod, és fel is fogod tudni dolgozni. Én tudod mit tennék? 3éved van arra, hogy gyűjts, felkészülj arra, hogy 3 év múlva dobbants és a saját életed éld! Tanuld a nyelvet, amennyire csak tőled telik, tanulj készségeket, amikre szükséged lesz (pl. főzés, takarítás, bevásárlás, mosás), köss barátságokat (akár felsőbb osztályokból is), hogy aztán közös albérletet találhass velük, és nézelődj a munkaerőpiacon, hogy milyen lehetősége van ott egy frissen érettségizett embernek. Ha most ügyes vagy, mindened meg lehet ahhoz, hogy 3 év múlva lelépj és kizárólag olyanok vegyenek körül, akik őszintén szeretnek téged. És ez a lényeg. Nem a ballagás, nem az ajándék, a virág, vagy anyád vagy tesód! Az egész életed a kezedben van! MOST tervezz és hajtsd végre, a többit pedig pergesd le! Tudatosítsd, hogy még minimum 60-70 év áll előtted, és neked csak 3-at kell várnod, és úgy élheted a többit, ahogy te akarod!! Na, ez a nem mindegy!
2015. ápr. 25. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!