Én vagyok a hisztis? Ti mit csinálnátok?
Szüleim úgy néz ki, hogy válnak, itthon állandóan megy a cirkusz, már tanulni sem tudok tőlük. Annyira vártam már, hogy szeptemberben egyetem, új város, egyedül lakhatok végre. Itt van a hatalmas ház, és anya benyögi, hogy 2 szobás lakást keressek, mert ő is költözik velem. Én csak néztem kukán, mert így tovább folytatódik minden. Mostmár csak én leszek ott, apával nem fog tudni ordítozni, tuti velem fog kiabálni mindenért, én meg már ezt nem bírom.
Azért akartam egyedül lakni, hogy végre csend lesz, nyugodtan tanulhatok, akkor és oda mehetek, amikor és akivel csak szeretnék, mivel most a házból nem enged ki. Nemrég találkozni szerettem volna egy fiúval, és amikor beszéltem róla anyának, szabályosan leordította a fejemet, hogy ilyen hülyeséget ki ne találjak. Néztem is ki egy kicsike, nem is drága lakást. Ha meg nem tesz le arról, hogy velem lakjon, akkor nem egyetemre megyek, hanem dolgozni, hogy végre külön tudjak lakni, az meg persze nem tetszene neki, hogy a lánya nehogy már ne járjon egyetemre.
18/L
A nagy ház az itt marad kettőjüknek, de eladhatnák és vehetnének abból 2 kisebbet saját maguknak, vagy nem is kell, mert két részre lehetne osztani, hogy ne találkozzon senki a másikkal. Ha olyan jó anya-lánya kapcsolat lenne köztünk, mint másoknál, hogy bármit megoszthatnék vele, akkor szívesen maradnék vele. Félre ne értsétek, most sem ellene vagyok, sem apa mellett, de én már nem bírnám ki még vagy 5 évig anya mindennapos kiabálását (amíg el nem végzem az egyetemet), mert nem tud normális hangnemben beszélni, mindenért csak ordít, ami nem tetszik neki.
Amúgy az albérlet apa pénzéből lenne fizetve, vagyis eddig úgy volt, mert anya nem dolgozik, és ha később sem, akkor egész nap ott lenne a házban és mindenért csak engem tudna csesztetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!