Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Szóval a szüleim bántalmaznak.És nem kis pofonokkal.Volt ra pelda,hogy övszíjjal bantottak.Eléggé látható nyoma is volt.Aztán anyám erősen szorítja a torkom a két kezével.Ha rossz jegyet kapok,ha bármit rosszul csinálok mindig bantalmaznak.

2015. márc. 8. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szólnék valamelyik tanáromnak, akiben bízom (és aki aktuálisan nem adott rossz jegyet, mert akkor kamunak fogja hinni, hogy megúszd) vagy az iskolapszichológusnak.
2015. márc. 8. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kaptam én is övvel de a folytogatas mar sok. Rendőrség, pszichológus, igazgató, tanárok...beszélj Velük erről
2015. márc. 8. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
A pszichológus nem sokat ér. A tanárok a pszichológushoz küldenek, vagy hivatalos levelet írnak a szüleidnek(tudod amitől még idegesebbek lesznek), ezután pedig rendőrség de addigra elég sok idő eltelik és a levél után nem lesz túl rózsás a hangulat. A rendőrség jó lenne de lassú meg lehet, hogy ők is diplomatikus úton próbálkoznának(a már ismert következményekkel), vagy elküldenek, hogy menjél a gyámügyhöz ez az ő dolguk. A gyámügy a bejelentés után max 1 héttel meglátogat titeket előzetes jelzés nélkül, ha látják a nálatok lévő állapotokat akkor értesítik a rendőrséget(ott helyben), a szüleidet megkapják ők kiskorú bántalmazásáért, a gyámügy meg elhelyez nevelő szülőknél vagy intézetben. Tehát a legjobb még a gyámügy.
2015. márc. 13. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor én jártam suliba, még volt olyan hogy ifjúságvédelmi szakember. Keresd meg őt, egyébként helyi gyámügy.
2015. márc. 20. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!