Tanácsot szeretnék kérni abban, hogy anyával, hogy tudnám úgy megbeszélni ezt a költözéses dolgot úgy, hogy ne legyen véletlen se ebből veszekedés? Ti hogyan csinálnátok? Volt aki hamar ott hagyta a munkahelyét és hamar tervezték be a babát?
Nos, ha felnőtt, cselekvőképes ember vagy, akinek nem az anyukája mondja mge, hogy mit tegyen és kivel, akkor szépen odaállsz és megmondod, hogy elköltözöl, mert már felnőttél és a saját utadat szeretnéd járni!
Az, hogy veszekedés lesz belőle, illetve te ettől ennyire félsz, azt mutatja számomra, hogy nem egészen nőttél fel ehhez az egész költözés dologhoz!
Jah és egyszerre csak egy szintet lépj!
Előbb legyél önálló, szakadj le anyukáról!
Majd állj meg a lábadon, építsd a párkapcsolatod és csak utána akarj gyereket vállalni!
Hát ha 17 vagy, érettségi nélkül, akkor ne lepődj meg, ha veszekedés lesz belőle. 20 év fölött, ha eltartod magad, akkor meg nem értem, miért lenne az. Anyukád a barátodat nem bírja ennyire, vagy miért gondolod, hogy emiatt veszekedés lenne?
Miért kéne otthagynod a munkahelyed? Annyira messze költöznél? Szerintem akkor nem érdemes azonnal beleugrani, inkább először keresgélni lehetőséget az új lakhely környékén, és csak akkor lépni, ha már van hova menned dolgozni.
Vagy pedig ha meg babát szeretnétek, akkor nem váltani munkahelyet, hanem amíg össze nem jön, addig kihúzni a mostani helyen - esetleg több utazással vagy ilyesmi -és innét menni szülni. (Új munkahelyen elég gáz a próbaidő végén bejelenteni, hogy hoppá, pár hónap és szülni fogok...)
Szóval szerintem kicsit sokat akarsz egyszerre, el kéne döntened, mit szeretnél, milyen időtávban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!