Mit csinálnátok, ha a 17 éves lányotok egy ilyen üzenet után eltűnne napokra?
Pénteken véget ért a közel 3 éves kapcsolatom a barátommal, ezen már alapból kiborultam.
Utána szombaton megtudtam, hogy a legjobb barátnőm többször lefeküdt az apámmal.
A legjobb barátommal találkoztam szombat este és nagyon elkezdtem sírni és kértem, hogy vigyen el Pestről bárhová, csak ne legyek itt.
Elmentünk a balatoni nyaralójához, de amikor anyát hívtam, nem vette fel (a barátnőivel volt) és ezért egy sms-t írtam Neki, amit hajnalban látott.
Utána felhívott, veszekedtünk, majd mondta, hogy jó, ezt majd megbeszéljük, ha hazajöttem. De Ő ma délután elutazott és csak a hétvégén jön haza (hál' Isten).
Csak most, hogy egyedül maradtam, elkezdtem azon kattogni, hogy vajon mit akar mondani.
Az lemaradt, bocsi.
Annyit írtam, hogy "XY-nal elmentünk a nyaralóba, most nem akarok beszélni senkivel, pár nap és otthon leszek. Szeretlek, puszi."
Szerintem édesanyám a fejedet akkurátusan beleépítené a mosdóba vagy esetleg a tölgyfa asztalba mikor haza jönnél. Aztán megkérdezné hogy is volt ez az egész.
De sok ismeretlenes egyenlet ez így. Sok mindentől függ mi lenne mondjuk az én reakcióm.
Jo reggelt csiplerozsika!
1. A tiniszerelmek veget ernek. Ez torvenyszeru.
2. Apukadnak all meg a cerkaja, a baratnod meg bukik az oreg virslire. Ezeket a tenyeket kell tudomasul venni, nem erdemes kiakadni rajta, kinyitottak a szemed, ennyi.
A baltoni nyaralos elvonulasoddal kivaltottad az olvasok 90%-anak irigyseget, belolem csak kozonyt a mondvacsinalt problemaid irant.
Hogy mit akar mondani anyukad? Kit erdekel. Teged se erdekeljen, inkabb nez korul a kertvaroson kivul, es becsuld meg a jo dolgodat.
Isten hozott az eletben!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Jajj istenem, nem igaz, hogy nem unod még a kamujaidat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!