Ti mit csinalnatok az en helyemben?
Figyelt kérdés
A testverem hamarosan megnosul, a problemam ott kezdodik hogy az apam is ott lesz az eskuvon. Mi (masik 3 testver) mar evek ota megszakitottunk vele minden kapcsolatot, alkoholizmus es testi lelki bantalmazasok miatt. Szamomra erthetetlen okbol ez a testver tartja vele a kapcsolatot es meg is hivta az eskuvore. Se anyukam sem mi nem szivesen mennenk olyan helyre ahol ezzel az emberrel kellene egy legterben lennunk, nem tudja magat visszafogni, beszologatna, vagy eppen masnak sirna hogy mi milyen szemetek vagyunk miert nem tartjuk vele a kapcsolatot. Nekem osszeszorul a gyomrom ha csak meglatom, hugomnak sokaig kellett pszichologushoz jarnia miatta, masik testveremnek meg panikrohama van ha meglatja.En ertem testveremet is hogy szeretne az egesz csaladod egyutt latni az o nagy napjukon, foleg mert a lany csaladjanak nagy a rokonsaga es ossze is tartanak. En viszont nem tudom elkepzelni hogy a kozelunkben legyen, ugy tenni mintha minden rendben volna es jol is erezzuk magunkat. Tudom hogy a testveremre kellene gondolnom, hiszen az o napja lesz, szemetseg lenne azzal elrontani hogy mi nem megyunk el.2014. okt. 4. 16:17
1/10 anonim válasza:
pedig én igy nem mennék el. nem lenne egy byugodt percem se, azon kívül lehet hogy csak balhét generàlnàtok együtt.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen en is ettol tartok, raadasul a gyerekeim nem is ismerik es nem is akarom hogy megismerjek. Nem szeretnek balhet. Testverem meg ugy tesz mintha nem tortent volna semmi a gyerekkorunkban, o igy "dolgozta fel" a traumat. Vele errol nem is lehet beszelni.
2014. okt. 4. 17:00
4/10 anonim válasza:
Én nem mennék el. Mondd el a testvérednek, hogy ha ő ott van, akkor ti nem szeretnétek részt venni.
5/10 anonim válasza:
Egyszerű. Vagy a 3 testvére és az anyukája megy el vagy az apja. Választhat.
Én nem mennék el a helyedben, ha az apád is ott lesz.
Balhé lesz belőle, ha mindannyian ott vagytok és az végképp elrontaná az esküvőt.
Mondd meg neki. Lehet, hogy megsértődik de a végén rájön, hogy jogos a kérésetek.
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, azt hittem majd hogy mindenki le fog oltani, mert ez megis csak az o napja, es "csak" magamra gondolok.Olyan rosszul erzem magam amiert valasztas ele kell allitanom. A lagzi valoszinu jovore lesz meg nincs meg a pontos datum, remelem addig meg tudjuk ezt beszelni es letesz errol az otleterol.
2014. okt. 4. 19:08
8/10 A kérdező kommentje:
*lefog
2014. okt. 4. 19:11
9/10 anonim válasza:
Győzd meg a testvéredet, hogy ne hívja meg mégse apátokat, mert semmilyen jó nem fog ebből kisülni. Amúgy a másik testvéred jobban kijön apátokkal, mint ti, vagy miért akarja meghívni ennyire? Talán meggyőzhető, hogy ne tegye.
10/10 A kérdező kommentje:
Igazabol azt sem ertjuk miert latogatja, nem jonnek ki jol, de valamiert megis megy. Ugyanigy van a meghivassal is. Beszelni nem lehet vele, mert ahogy a csalad a tema, megkukul, nem valaszol vagy eppen ott hagy a beszelgetes kozepen.
2014. okt. 4. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!