Utálom az anyámat. Te mit csinálnátok?
Jajj de indulatos írás... nyugodj le, sok mindent túlszíneztél te itt (nagyon átjön).
Amíg az ő kenyerét eszed, addig ő dirigál. Költözz el, önállósodj anyagilag. Akkor majd nyávoghatsz, hogy milyen jó is volt, mikor mindent megkaptál tőle. Tinik...
Ez a te nezopontod. Edesanyad meg nyilvan maskepp latja.
Mindenesetre nekem leegne a pofamrol a bor, ha igy beszelnek az anyamrol.
Minek kell nekiesni a kérdezőnek? Ha fele igaz annak, amit írt, az már rég rossz.
Egy jó szülő nem vár hálát sose a gyerekétől. Azért vállalt gyereket, mert szeretetet és sok egyéb jót akar neki adni, és boldoggá teszi. Nemcsak az teszi boldoggá, hogy a gyerek szereti őt, hanem az is, hogy neki van valakije, akit szerethet. Persze ha jó a kapcsolat, akkor a gyerek viszonozza is később a sok jót. Attól, hogy megszülte, eltartja és vackokat vesz neki, még nem a tulajdona, ez a minimum egy szülőtől, hogy amit ad, azt önzetlenül adja, hálát nem várva. Az meg kötelessége, hogy ruhát és ételt adjunk neki. És ez az "amíg az én kenyerem eszed" felfogás a lehető legrosszabb, azt próbálja érzékeltetni, hogy uralkodhat a gyereken, mert enni ad neki. Szerintem nagyon is jogos a probléma, ti pedig húzzatok gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!