Hol tudom megkeresni az anyámat, mik a lehetőségeim? 1 éves koromban elváltak a szüleim, s nem sokat tudok róla. Leánykori név meg egy pár dolgot. Mit kell csinálni? Ti hogyan csinálnátok? Meg akarom találni őt!
Nem akarlak elszomorítani, de ha az anyád nem keresett meg téged 1 éves korod óta, akkor most sem valószínű, hogy kíváncsi rád...
Legalábbis, én a helyedben úgy lennék, hogy ha eddig nem kellettél neki, akkor most már mi közötök egymáshoz?!
Nagyon szomorú, de így van...
Nagyon sajnállak, hogy neked egy ilyen anya jutott. :[
Semmit nem tudsz a körülményekről miért nem ismered?
Az apád nem mondott el róla semmit?
Az is lehet,hogy hazudtak neked vele kapcsolatban nem lehet sosem tudni.Minden esetre bármi is történt érdemes lenne meghallgatni az Ő verzióját is,hogy miért nem tartotta a gyerekével a kapcsolatot.Önszántából,vagy esetleg valaki(kik)miatt félelemből.Menj be a kórházba ahol születtél,és érdeklődj ott.Az adatai megvannak az archívumban.Anyai nagyszüleidet sem ismered?Polgármesteri hivatalba vagy a levéltárba is elmehetsz,ott biztosan meg tudják neked mondani hol kaphatsz segítséget hozz.
De biztos,hogy az apád is tudna segíteni ha akarna,nekem ezért is sántít a dolog,hogy eltávolítottak tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!