Hogyan állítsam le anyámat? (többi lent)
Elegem van anyámból!!!
Az egyik dolog:Dedózik pedig már ezerszer megkértem hogy haggya már abba!Ha vendégségben vagyunk akkor is dedózik meg igazgatja a ruhámat,meg olyan kislányosan szól hozzám -.-!
Mindig meg akarja mondani hogy mit csináljak!
Például egyszer szólt hogy etessem meg a kutyát,rá 1perce elkezd ordibálni hogy mennyek már be és akkor játsza itt a sértődöttet!!!
Vagy amikor mentünk vendégségbe és én nem azt a ruhát akartam felvenni amit ő mondott méghozzá nem is tetszett és ezt mondtam is neki elkezdett rohadt hangosan ordítani hogy szaros 12 éves vagyok,meg nem szeretem ha be van sütve a hajam akkor is elkezdett ordibálni mert megmondtam és le hülyepi**ázott!
Próbáltam már neki beszélni de akkor megsértődött hogy akkor csinálj amit akarsz -.-!
Meg szól hogy pakoljak be,rá 1 másodpercel meg elkezdi nekem ordibálni hogy:PAKOLJÁL MÁR BE!!!!
És nagyon rondán is beszél -.-
Mindig azt akarja ami neki jó,semmi nem jó amit én csinálok!
Most szerintetek milyen dolog az hogy ebédkor rántott húst ettünk krumplival és én külön szoktam ugye enni őket,anyám meg elkezdi:egyél hozzá krumplit,tisztára mind egy egy évessel!!!
Meg szó szerint minden nagyon apró dologért rámordít,még azért is ha az ágyon ami van neki kispárna beteszem a szekrénybe!
Ja meg nem vagyunk cigányok,apám jó tanuló volt,normális családban élek csak anyám nem normális szerintem,még a barátnőimmel is dedósan beszél amit GYŰLÖLÖK!
Segítsetek,mit tegyek?! :'(
12 éves lány
Azt még odaírnám hogy hiába beszélek vele(már beszéltem vele erről)vagy besértődik vagy azt mondja:oké megváltozok
Aztán másnap már megy minden a régiben,szóval beszélni nem tudnék vele! -.-!
Nem tudsz mit tenni, csak annyit, hogy elkerülöd a konfliktusokat. Ha anyukád mondd valamit, akkor csináld meg, ne kelljen szólni érte (pl a bepakolás). Nem baj az, ha bontogatnád a szárnyaid, de azért szerintem te sem épp a legnyugodtabb hangodon szólsz anyukádhoz amikor veszekedtek, nem csoda, ha még idegesebb lesz.
"Vagy amikor mentünk vendégségbe és én nem azt a ruhát akartam felvenni amit ő mondott méghozzá nem is tetszett"
Ez nálunk is volt, de akkor jogos a kérdés, hogy miért vetetted meg anyukáddal azt a ruhát, ha nem is tetszik? Mert ő erőltette? Ugyan már... Ezt is meg lehet szépen beszélni, hogy "anya, ne vegyük meg ezt a ruhát, mert nem tetszik és csak porosodna a szekrényben, inkább vegyünk ebből a pénzből másikat".
A krumplis dolgot nekem még huszonéves koromban is mondogatja anyukám, meg hogy egyek hozzá savanyúságot, stb, ez nem dedózás, csak szimplán figyelmes.
Kicsit ki vagy hegyezve te is azért, pedig ezek csak csippcsupp dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!