Hogyan állítsam le anyámat?
Cigizek már 3-4 éve és ezt tudják. Mostanában tényleg elég sokat szívok de anyám mindig ordít velem meg elveszi. Saját pénzemből veszem és amúgy is betöltöttem már a 18-at de azt mondja hogy ameddig ebben a házban élek azt fogom csinálni amit ő mond. De házon kívül is kiveszi a számból. Miért kell ezt csinálni?
18/F
Mert van esze, ellenben veled.
Ha lenne eszed, letennéd azt a sz@rt. Mind a két szülőm tüdőrákban halt meg a kezem között a cigi miatt. 4 hónap volt a haláluk között.
Mert hülye vagy. Anyudnak meg igaza van...nemhiszem hogy itt találsz olyan válaszolót aki nem anyudat támogatja.
A megoldás ha nem előtte szívod, vagy elköltözöl.
> Saját pénzemből veszem
Költhetnéd valami értelmesebbre is a pénzedet.
Figyelj,haver.Tedd le,én is azt mondom! Én most tettem le egy hete,pedig 10 évet cigiztem napi 1 dobozzal.
Hú,de nehezen szántam rá magam, mert szerettem cigizni.
De irtóra sajnáltam rá már a pénzt. Napi 800 Ft, az havonta 24 000 Ft. Én is megkerestem a rávalót, de azért tudom jobbra is költeni!S még drágább lesz!
> de nálunk a családban mindenki cigizik akkor én
> miért ne csináljam?
Azért b*zmeg, mert méreg!
Attól még, hogy az egész rokonságod segghülye, neked még nem kellene annak lenned...
Nem nyomnak ezek a képek. Majd leszokok.
Te meg ne b@zdmegezzél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!