Hogy állítsam le az anyámat?
Nincs melóhelye, csak velem van elfoglalva.Ha 19.00 óránál picit tovább maradok a haverokkal rámcsörög, azt lesi hogy mikor tanulok.Ha nem azt csinálom amit ő mond szószerint rámtámad és karmol. :/
Ez szerintem túl van a gyerek-szülő konfliktuson.Nincs más dolga, csak az hogy engem csesztessen. Hogy állítsam le?
14/F
ha tudnád, az enyém mit csinál...
ez fokozóthat, ugy hivják: ideg-betegség:D deee, lehet hogy cask az aggodalom váltja ki belőle...
adj neki MAGNEB6ot
A helyedben vernék neki 2őt és elküldeném dolgozni a f*szba.
18/F
Jé, akkor nem csak az én anyám nem komplett!!! Az enyém öngyilkossággal fenyegetözik, miegymás, harcias és idegbeteg. El kell keserítselek, nem tudsz mit csinálni, csak megvárni a 18. szülinapodat, és meglepni magadat egy költözéssel! Tarts ki.
26/L
Nekem ugyan nincs édesanyám, de az édesapám szokott verni pl ha az igen helyett azt mondom, hogy "aha".
Mamám is néha nekem jön, ő akkor csak megtép,de én vissza is ütök!
17/l
őőő...
MIÉR VAN AZ, HOGY A MOSTANI ANYÁK FÉRFIASAK, VEREKEDNEK A GYEREKEKKEL, APÁK MEG NEM CSINÁLNAK SEMMIT?
sőt, a mai 15-20évesek elbuzulnak...
13:13! énis erre készítem magam, ugyan csak 15éves vagyok...
Talán érj haza arra,amire kell,tanuljál- jómodort is-,mert akkor a leendő kölködet nem az anyja fogja egyedül nevelni kevés sikerrel.
Amikor én 14 voltam,az árva vagy elvált szülővel élő osztálytársaim segítettek otthon,dolgoztak....aztán felnőve azt hiték,hogyha a kölkükből elkényeztetett majmokat nevelnek,akkor jobb lesz.Hát mint a te példád is mutatja nagyon is nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!