Hogyan állítsam le anyámat?
Cigizek már 3-4 éve és ezt tudják. Mostanában tényleg elég sokat szívok de anyám mindig ordít velem meg elveszi. Saját pénzemből veszem és amúgy is betöltöttem már a 18-at de azt mondja hogy ameddig ebben a házban élek azt fogom csinálni amit ő mond. De házon kívül is kiveszi a számból. Miért kell ezt csinálni?
18/F
Én is ilyen voltam,kérdező.Sőt, én voltam ezen Bodies kiállításon is, láttam a cigis tüdőt, de semmi.
Tényleg magadban kell eldöntened, hogy le akarsz-e szokni, s ha igen miért.
Én a pénz miatt tettem. Költöm olyanra, aminek haszna is van.
Én is cigizek, de velem nem csinálják ezt.
Felesleges is, ezt beláthatná minden szülő. Ameddig a gyerek nem jön rá, hogy ez nem jó, addig tehet bármit.
Az pedig pofátlanság, hogy a saját pénzén vett dolgot tönkreteszi. Ha kábítószer lenne megérteném, de könyörgöm, ez csak cigi, ami manapság igen drága.
3-4 éve kellett volna elezdenie,nem most...
amúgy sehogy,ne otthon cigizz.
amatőr vagy apukám :P
18 éves korom óta bagózok, de ahhoz nem lett volna pofám, h anyám előtt rágyújtsak. nem tolerálja az ilyesmit, ő nem szívja, megtisztelem azzal, h a jelenlétében nem gyújtok rá.
a saját pénzemből veszem, és 25 éves vagyok, szóval immáron 7 évet kibírtam úgy, hogy ne reklámozzam anyámnak ezt a káros szokásomat.
talán ha nem hergelnéd azzal, h pofátlanul dohányzol előtte, akkor nem abajgatna miatta. nem kell játszani a nagyfiút.
Itt most nem a cigi, nem cigi lenne sztem a kérdés. Én sem cigizem, én is hülyeségnek, károsnak és felesleges pénzkidobásnak tartom. De. 18 éves kora után nehogy már az anyja kivegye a szájából meg a kezéből a cigit, ez megalázó, meg már elmúlt 18, ilyen pitiáner dologban nem kellene korlátozni, ezzel úgysem ér el semmit. Főleg ha egyébként a családjában többen dohányoznak. Akkor meg végképp nem érthető... akkor legalább mutatna példát anyuka azzal, hogy leteszi, vagy letetteti a többi családtaggal is.
Egyénként az aggódás részét megértem a dolognak, de nem lehet évtizedekig a szoknyája szélénél tartani a gyereket. Meg kell engedni, hogy tanuljon a hibájából. Úgy, ahogy lassanként el kellene engedni a 18+ otthon élő lányt este meg bulizni. Majd meglátja, milyen káros, ennyi.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!