Hogyan állítsam le anyámat?
Cigizek már 3-4 éve és ezt tudják. Mostanában tényleg elég sokat szívok de anyám mindig ordít velem meg elveszi. Saját pénzemből veszem és amúgy is betöltöttem már a 18-at de azt mondja hogy ameddig ebben a házban élek azt fogom csinálni amit ő mond. De házon kívül is kiveszi a számból. Miért kell ezt csinálni?
18/F
Milyen sajat penzedbol, ha suliba jarsz? A zsebpenzedbol, vagy amit gyakorlaton, vagy diakmeloval keresel? Nem mindegy.....
De igaza van anyudnak.... Azzal nem h megalaz, de te keresed magadnak azzal, hogy az orra elott pofekelsz. Ne hagyd a pulcsidban, hagyd a taskadban, oda meg kerd meg ha belenyul, hogy ne tegye, met a maganszferad, te sem nyulsz gondolom az ovebe...
ha zsebpénzből akkor én az anyja helyében nem adnék havi 20 E közeli összeget csak elherdálni (ez csak az kb amennyit a cigire költ), de ugye ez vélemény... de szerintem azért van vmennyi köze, h a zsebpénzt mire költi.
utolsó előtti vagyok
Én ezt nem így gondolom.
Ha én akarom megszabni mire költse,akkor nem adok pénzt. De ha már adok, akkor nem fogok beleszólni, hogy a 18 éves fiam mit kezdjen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!