Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le anyámat?

Hogyan állítsam le anyámat?

Figyelt kérdés

Cigizek már 3-4 éve és ezt tudják. Mostanában tényleg elég sokat szívok de anyám mindig ordít velem meg elveszi. Saját pénzemből veszem és amúgy is betöltöttem már a 18-at de azt mondja hogy ameddig ebben a házban élek azt fogom csinálni amit ő mond. De házon kívül is kiveszi a számból. Miért kell ezt csinálni?

18/F

2013. jan. 23. 17:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
és mért kell lepontozni aki próbál segíteni h az ember azt csinálja amit szeretne? aki nem szeret cigizni ne járjon ide lepontozni.
2013. jan. 23. 22:33
 22/26 anonim ***** válasza:

Milyen sajat penzedbol, ha suliba jarsz? A zsebpenzedbol, vagy amit gyakorlaton, vagy diakmeloval keresel? Nem mindegy.....

De igaza van anyudnak.... Azzal nem h megalaz, de te keresed magadnak azzal, hogy az orra elott pofekelsz. Ne hagyd a pulcsidban, hagyd a taskadban, oda meg kerd meg ha belenyul, hogy ne tegye, met a maganszferad, te sem nyulsz gondolom az ovebe...

2013. jan. 24. 09:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy. Amelyik szülő úgy adja a zsebpénzt, hogy ők mondják meg mire költsd, az pofátlanság.
2013. jan. 24. 10:16
 24/26 anonim ***** válasza:

ha zsebpénzből akkor én az anyja helyében nem adnék havi 20 E közeli összeget csak elherdálni (ez csak az kb amennyit a cigire költ), de ugye ez vélemény... de szerintem azért van vmennyi köze, h a zsebpénzt mire költi.

utolsó előtti vagyok

2013. jan. 24. 11:17
 25/26 anonim ***** válasza:

Én ezt nem így gondolom.

Ha én akarom megszabni mire költse,akkor nem adok pénzt. De ha már adok, akkor nem fogok beleszólni, hogy a 18 éves fiam mit kezdjen vele.

2013. jan. 24. 11:19
 26/26 A kérdező kommentje:
Van saját pénzem attól hogy suliba járok. Szoktam dolgozni. Azért hordom a zsebemben a cigit mert a nap nagy részében nem vagyok itthon és könnyebb elővenni a zsebemből mint a táskával b*szakodni.
2013. jan. 27. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!