Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok "hisztis",...

Csak én vagyok "hisztis", vagy más szerint is gyanús a szitu?

Figyelt kérdés

A történet a következő:

A férjem másoddiplomába fogott. Van egy kolléganője, aki érdekes módon szintén most kezdett, ugyanazon a fősulin, mint ő. A nő jó ideje elvált, most egy kollégájukkal kavar. Már korábban is szóvá tettem, hogy nem tetszik nekem ez a helyzet, mert voltak félreérthető szituációk(pl azt mondta a párom, hogy nem kellett a kolléganőt hazavinni suli után, utána meg azt mondta, hogy sorompót kapott. Az meg arrafelé van, ahol a csaj lakik.). Ha szóba hoztam, akkor a kedvesem a fejemet akarta leharapni, hogy ne bántsam, az ő kolléganője tetőtől talpig tisztességes.

Tegnap tanácsadásra vittem a babánkat, férjem tanulmányi szabin van itthon. Észrevehetően óvatosan rákérdezett, hogy mikor hozom haza a kocsit, mert neki is lenne útja. Kiderült, hogy a kolléganőhöz kellene felmenni, mert nem ért egy statisztika példát!! Az is kiderült, hogy vasárnap beszélték meg telefonon (amiről én nem tudtam). Láthatta rajtam a kedvesem, hogy nem tetszik nekem ami kiderült. Végülis nem ment fel hozzá, mert délutánra értünk haza a babával, addigra a hölgyike \'rájött\' a példa megoldására. Sztem meg hazaért az élettársa.

A férjem szerint megint túlmagyarázom a helyzetet. Láthatóan terelve morgott este, meg persze a szokásos vállrángatás. Még ő van megsértve. Én meg hajnal kettő óta nem alszom, rágom magam, hogy most én magyarázom-e túl a helyzetet, vagy tényleg ráhajott ez a nő? Ha nem, akkor minek hívogatja még vasárnap is? És miért nem mondta a férjem, hogy beszéltek?

Ha meg tényleg kavarnak, akkor viszont kitalálna valami terelő dolgot, pl. a munkahelyére kell beugrania és nem mondaná ki, hogy ehhez a nőhöz megy fel.

Szerintetek?

2009. jún. 9. 03:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
szerintem félrekefél, de biztos ami biztos várj még egy kicsit. ez az első gyerek amúgy?
2009. jún. 9. 05:28
 2/23 anonim ***** válasza:
66%

túl sok a magyarázat szerintem. ha nem lenne köztük semmit, vagy nem akarná a férjed, hogy legyen köztük valami, akkor nevetne egyet, és el lenne felejtve. veled foglalkozna, és megmondaná a kollégájának, hogy ő sem érti a feladatot, kérjen meg másik iskolatársat, hogy segítsen neki.

Egyébként azzal, hogy a fejéhez vágod a dolgokat, szerintem nem segítesz, mert csak a feszültség nő köztetek, és annál inkább a kellemesebb légkört fogja keresni. ha ezt a kolléganő jelenti számára, akkor egyre több lesz az ürügy, és egyre többször akar odamenni.

Próbálj meg pozitívan állni a dologhoz, de azért tartsd nyitva a szemed. és hódítsd meg újra a férjedet.

nálunk is pici baba van, de próbálom mindig úgy csinálni, hogy a férjemre jusson idő mindenképpen. ez a legnehezebb időszak nekik, mert sokszor mellőzve érzik magukat itthon. Te is próbálj meg változtatni a napjaitokon, hogy ne kelljen neki semmilyen másik nő.

2009. jún. 9. 06:41
 3/23 anonim ***** válasza:
96%

Higgy a megérzéseidnek!

Egy statisztika példa miatt már mért kéne felmenni hozzá? És mért nem ő jön, ha akar valami szivességet? Tán zavarjátok őket a babával és nem tudnak koncentrálni?Egy stat példát telefonba is el lehet magyarázni, főleg vizsgaidőszakban...ha nem,akkor úgyis megbukik, annyira gőze sincs az egészről....

A fene mód védelmezés is gyanús.

Mért is kell hazafuvarozni a nőt suli után? Nincs arrafele busz? Mért nem siet haza a családjához inkább?

2009. jún. 9. 06:42
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
Hányás némely pasi amikor terhes és kisbabás a feleség. Ahelyett, hogy tennének ők is otthon valamit, félredugnak, mert nekik kell a nyugalom és a könnyű sex. Undorító.
2009. jún. 9. 06:44
 5/23 anonim ***** válasza:
81%
Tuti félremegy!!!! Ha még eddig nem is volt semmi akkor meg biztos hogy lesz, mert egy házas pasi nem kísérget senkit sehová csak ha akar valamit.
2009. jún. 9. 07:50
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos elég gyanús a helyzet..

Hasonlóban voltam, csak nálunk a csajszinál állandóan a számítógéppel volt baj(párom ezzel is foglalkozik)...minden napra akadt valami amit meg kellett volna csinálni rajta.Jöttek sms-ek, e-mailek..először nem is nagyon akartam foglalkozni ezzel, a párom próbálta lerázni,akkor megjelent a munkahelyén,olyasmivel mint nálatok,haza kellene vinni,átmenni segíteni....a végén tudom nem szép dolog de megnéztem 1-2 mailt,és hát érdekes dolgokat találtam....Ha tudta volna,hogy szétmentek az elöző párjával elöbb ráhajt.....nem érti hogy párom unokatesója(csaj barátnője) miért nem szólt neki,hiszen tudta hogy kell neki....okvetlen menjen át 4után,mert egyedül lesz és beszélniűk kell a gépről(na persze)stb....hát eltudom képzelni mit érzel..de remélem nálatok is eredménytelenül hajt rá a nőci,nálunk nem lett belőle semmi,próbálkozott egy ideig, de -talán- feladta,már nem jön sms,email se,és engem nagyon utál:)..még ő!De legyél résen, próbálj óvatosan figyelni a háttérből,mintha nem is érdekelne.Én egy alkalommal amikor menni kellet volna "gépet megnézni",és ezért telefonált mondtam,hogy oké, de ezentúl megyek én is majd kint megvárom,legalább sétálok a kicsivel..akkor hívta utoljára,és mennie sem kellett.

2009. jún. 9. 08:07
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó tanácsot kaptál az előzőtől. Mondd neki azt, hogy te is mennél a kicsivel, mert jót tenne nektek egy kis levegő változás, aztán nézd meg, hogy erre hogy reagál a férjed. Az majd mindent elárul.
2009. jún. 9. 08:15
 8/23 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak: igen, első baba.

2. Válaszolónak: kösz a jó tanácsot, valahol az eszemmel fel is fogom, hogy jobb lenne csendben maradni, tündi-bündinek lenni, csak ezt az életben megvalósítani kicsit nehéz ám. A baba 10 hós, alig alszik. Napközben szinte folyamatosan igényel, ha nem akkor háztartás, meg mellette van egy vállalkozásom is, ami azért munkát is ad. (Ezt sokszor éjjel csinálom, vagy ha napközben kell mennem miatta, akkor húzom a gyereket.) Itthon főzök, ráadásul a férjem megszokta otthon az időigényesebb hagyományos kajákat és igényli is. Havonta max. 1-1 délután van arra, hogy "regenerálódjak" ez meg csak annyira elég, hogy gyorsan levágassam a hajamat, de semmi egyébre nem. Úgyhogy nem könnyű ám mindemellett hódító bombanőnek lenni. A kollegina meg fitt, kipihent, csak magára van dolga-gondja...gondolod, hogy tudok vele versenyezni?

3. Válaszolónak: a fősuli egy várossal arrébb van, egyszer a mi autónkkal mennek, egyszer a kolléganő kocsijával. De mivel városon belül is messze lakik, ezért a belvárosban szokott kiszállni a kocsiból és megy vásárolni, vagy ott várja az aktuális élettársa, aki ugyanúgy kolléga és ugyanúgy fiatalabb nála, mint az én férjem.

Egyébként most indultak az utolsó féléves vizsgára, most kb. szeptemberig semmi sem indokolja a találkozgatást. úgyhogy oda tudok rájuk figyelni, mert eddig szinte ellenőrizhetetlen volt a helyzet.

Kösz a válaszokat mindannyiótoknak.

2009. jún. 9. 08:18
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos elég gyanús helyzet..szerintem van mögötte valami.Legalábbis a csaj rákapcsolt a párodra..

Hasonló volt nálunk, csak a csajnál folyton a számítógép volt rossz...."átjöhetnél megnézni"..munkahelyén megjelent "haza tudnál vinni"..."4 után egyedül leszek nem érsz rá megnézni a gépem(na persze)?"hasonlók.... a végén konkrétan megírta e-mailbe,hogy mit is akar(elolvastam a párom tudta nélkül,utánna megmutatta,én meg háborogtam mint aki akkor olvassa elösszőr)....akkor voltam várandós a lányommal.A párom lerázta,amiért velem maradt még a csaj utál engem!!

Légy résen,Ne támadj abból csak vita lesz.Én a háttérből figyeltem,mint akit nem érdekel,de persze tudni akartam mi folyik a hátam mögött.Ha telefonált mindig "hallótávolságon belül voltam",és mint írtam tudom bunkó dolog, de megnéztem a leveleit:)

2009. jún. 9. 08:18
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
Bocs 2x írtam elsőnél lefagyott a gép,mégis elküldte:))
2009. jún. 9. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!