Csak én vagyok "hisztis", vagy más szerint is gyanús a szitu?
A történet a következő:
A férjem másoddiplomába fogott. Van egy kolléganője, aki érdekes módon szintén most kezdett, ugyanazon a fősulin, mint ő. A nő jó ideje elvált, most egy kollégájukkal kavar. Már korábban is szóvá tettem, hogy nem tetszik nekem ez a helyzet, mert voltak félreérthető szituációk(pl azt mondta a párom, hogy nem kellett a kolléganőt hazavinni suli után, utána meg azt mondta, hogy sorompót kapott. Az meg arrafelé van, ahol a csaj lakik.). Ha szóba hoztam, akkor a kedvesem a fejemet akarta leharapni, hogy ne bántsam, az ő kolléganője tetőtől talpig tisztességes.
Tegnap tanácsadásra vittem a babánkat, férjem tanulmányi szabin van itthon. Észrevehetően óvatosan rákérdezett, hogy mikor hozom haza a kocsit, mert neki is lenne útja. Kiderült, hogy a kolléganőhöz kellene felmenni, mert nem ért egy statisztika példát!! Az is kiderült, hogy vasárnap beszélték meg telefonon (amiről én nem tudtam). Láthatta rajtam a kedvesem, hogy nem tetszik nekem ami kiderült. Végülis nem ment fel hozzá, mert délutánra értünk haza a babával, addigra a hölgyike \'rájött\' a példa megoldására. Sztem meg hazaért az élettársa.
A férjem szerint megint túlmagyarázom a helyzetet. Láthatóan terelve morgott este, meg persze a szokásos vállrángatás. Még ő van megsértve. Én meg hajnal kettő óta nem alszom, rágom magam, hogy most én magyarázom-e túl a helyzetet, vagy tényleg ráhajott ez a nő? Ha nem, akkor minek hívogatja még vasárnap is? És miért nem mondta a férjem, hogy beszéltek?
Ha meg tényleg kavarnak, akkor viszont kitalálna valami terelő dolgot, pl. a munkahelyére kell beugrania és nem mondaná ki, hogy ehhez a nőhöz megy fel.
Szerintetek?
08:18-as: kösz, valószínű ezt a passzív figyelőállást választom.
nem rossz ötlet az "elkísérünk a gyerekkel" téma sem. Már megérte ide kipanaszkodni magam.
A barátnőmmel is beszéltem erről tegnap, aki szintén azt javasolta, hogy pofa lapos, de legyek résen. És hassak a kolleginára, hogy ne legyen kedve legyeskedni a férjem körül.
Lehet hogy a csaj ráhajtott. És lehet az is hogy a férjednek megtetszett a nőci. De még egyáltalán nem biztos hogy történt is valami. Szerintem ne foglalkozz vele. Én azt mondanám, ha akar valamit a csaj tanulás ügyben, akkor jöjjön át ő. Miért a férjem mászkáljon. Egyébként meg ha tényleg nem történt semmi, akkor rosszul eshet a férjednek, hogy nem bízol benne.
Egyébként nekem is volt egy barátom, akinek sporttársa volt egy nő. Kicsit idősebb volt a barátomnál, de ez ugye nem számít. A nőt én egy nagy ...-nak tartottam egyébként az elmesélések és a nő viselkedése alapján (párszor találkoztam vele) Volt hogy együtt mented sporttáborba. Ezzel nem is volt bajom, csak akkor mikor megtudtam, hogy egy szobában alszanak... na meg kiderült hogy a szállodában franciaágyak vannak. Hűűű eldurrant az agyam, és levágtam a telefont. Aztán azonnal rohant haza külföldről, nehogy kidobjam, pedig nagyon azon voltam. Esküdözött hogy nem történt semmi, és miért nem bízom benne. Nos, én még el is hittem hogy tényleg semmi, de mondtam, hogy ha komolyan tervez velem, akkor nem illik más nővel egy ágyban aludni. Ez van. Függetlenül attól, hogy nincs semmi. Ebben maradtunk. Ja és a nő folyton azzal kérkedett a többieknek, hogy hány szeretője van éppen, meg hogy ő nem fog soha férjhez menni, hogy szaros gatyákat mosogasson... Na ilyen a nő...
Szóval később más miatt szakítottunk, de jóban maradtunk, és valamikor rákérdeztem, hogy végül is őszintén volt-e valami a nővel. Azt mondta hogy nem, tényleg csak a sport miatt szokott vele találkozni. Úgyhogy tényleg nem volt semmi egyébként.
Szóval szerintem egyelőre te is hihetsz a férjednek. De kitalálhatsz egy rendszert is, mármint hogy suli után nyugodtan vigye haza a csajt, beszéljenek telefonon tanulás ügyileg, vagy ha valamit nem ért a csaj, jöjjön át... Ebben semmi nincs. De ne haragudjon, ő ne mászkáljon fel a nőhöz, vagy nem tudom mik történtek amiket nem írtál le... Nézd, ha esetleg mégis lesz köztük valami, úgyis rájössz. Meg fog változni akkor.
30/N
Valami elindult közöttük az tuti. Én a helyedben a csajjal nem beszélnék, és semmilyen formában nem keresném. (Nem tudod hogy reagálna, és lehet, hogy csak önmagadat döngölnéd földbe) Mi lenne, ha időnként bevinnétek a férjednek az ebédet a kisbabával, szépen kiöltöznél, úgyis mindenki körülugrálna benneteket, megdicsérnének, az erőt adna stb. Ha meg menni akar a csajhoz, mondd, hogy elugrotok Ti is, legalább kikapcsolódsz, stb. De akár ha vizsgázni mennek, is elmehetsz velük a szomszéd városba, csavarogsz egyet amíg ők izzadnak (a vizsga miatt :)).
Anno nekem is volt hasonlóban részem, a férjem kapásból lepattintott minden alkalommal, tehát már kérdeznem sem kellett..
Remélem túlélitek a válságot.
2. válaszoló vagyok. hát, teljesen meg tudlak érteni. nálam 9 hós a gyerek, ugyanúgy, mint te, vállalkozást vezet és angolt tanulok mellette. sajnos nincs segítségem a férjemen kívül, így elég strapás. tudom, hogy nem könnyű bomba nőnek lenni. nem is kell, hogy az légy. De az az esti fél-egy óra fontos neked is, és a férjednek is! muszáj vele foglalkoznod. ha valóban szeret, nem fog azzal foglalkozni, hogy áll ahajad, mikor vágattad le, vagy hogy éppen narancsbőrös vagy. ilyenkor kulcskérdés lehet a szex. figyelj rá oda, mert biztos, hogy emiatt hajtja a kíváncsisága a másik nő felé. ha ebből többet, vagy igényesebbet tudsz adni otthon, vagy meg tudod lepni új dolgokkal, akkor nem akar majd a másikhoz menni.
néha esetleg ejts el egy-egy mondatot: hogy ugye nem csalsz meg? ugye nem ér neked többet egy kis nőcske, mint a családod? mesélj arról neki, mennyi szemét férfi van, aki otthagyja a kisgyerekét egy másik miatt, és hogy mennyire nem érted meg ezt, hogy vajon mi nem jó az ilyen fériaknak? ha ártatlanul felhozod a témát, meglátod, mit reagál rá. ha valóban félrejárkál, zavarban lesz, és nem akar erről beszélgetni. ha nincs semmi titkolnivalója, akkor elbeszélget veled erről a témáról szívesen. Próbálj higgadt maradni:-)
09:27-es: volt, hogy utaltam rá, hogy milyen szemét az olyan férfi, aki más nőcskéhez mászkál, mert a gyerekétől veszi el az időt, amit egy ilyennel tölt. Csak pislogott körbe.
A szexről annyit, hogy jó neked, ha így megy, "rendelésre". Nálam pont az a baj, hogy hiába kívánom, ha hozzám ér, mindig az ugrik be, hogy ja, ilyenkor jó vagyok, meg mikor gürizek, ha meg szeretnék valamerre elmenni, egy kicsit kikapcsolni, akkor ezerféle kifogást talál.
Pont a mai napra szóltam előre, hogy elmennék vele én is, míg vizsgázik szétnézek a városban, a babára vigyáz addig a mama. Utána meg elmehetnénk együtt ebédelni, fagyizni, miénk lehetne a nap. Akkor rá is bólintott, aztán meg ügyesen simlizett, hogy nehogy megint eszembe jusson. Tudom én, hogy öngerjesztő folyamat, olyan mintha én űzném a nő karjaiba, csak valahogy folyamatosan megalázottnak, kihasználtnak érzem magam és emellett nagyon nehéz ám jó képet vágni, de igyekszem, mert a veszekedés nem segít a dolgon, sőt...
Át tudom érezni, milyen rosszul érzed magad. Szerintem ha a mama tud vigyázni a gyerekre, akkor mégiscsak engedd meg magadnak ne a havi, hanem a heti egy délutánt. Nem is feltétlenül a férjeddel kéne tölteni, hanem barátnőkkel, ismerősökkel, eleveníts fel régi kapcsolatokat. Nem könnyű belefogni, de nagyon megtérül! Akkor is jó befektetés, ha legvégső esetben (ne legyen így!) nem múködik a párkapcsolat. Magaddal mndenképpen jót teszel!
Én is ezt próbálgatom mostanában, és nagyon jót tesz - a páromon csökkent a nyomás, az elvárás, és érezhetően figyelmesebb, kedvesebb.
Én egyszer azért megmondanám a férjemnek, hogy minden házasságban MINDKÉT félnek adódhatnak fellángolásai, ez természetes, de a megcsalás nem az, és figyelmeztetném, hogy attól, mert bennünk a jó szándék, más lehet gátlástalan (ld. a másik nő), és hogy hinni akarsz neki, de most gondolja végig, őszintén, hogy jó úton van-e. Ha megcsal, elbúcsúzhat tőled és a gyerektől. (Én legalábbis ezt mondanám.)
De utána nem faggatóznék, viszont nagammal és a barátaimmal sokat törődnék.
Szerintem sajnos jó a megérzésed.Ha a férjednek nem lenne takargatni valója a hölggyel szemben,akkor nem akarná a fejedet venni ha szóba hozod.Sőt nem beszélne meg a hátad mögött ilyen-olyan indokkal találkákat,nem lenne neki láthatóan fontos a nő.Ha csak annyiról lett volna szó,hogy nem ért valamit,és csakis a Te férjed segíthet neki ebben(bár ezt kétlem) akkor felment volna Ő hozzátok,hogy megbeszéljék.Nagyon gyanús a férjed viselkedése,ne hagyd annyiban.Minél idegesebb ha szóba hozod,annál valószínűbb,hogy köze van a nőhöz.
Sajnálom,hogy ezt teszi veled,de ne hagyd magad semmiképpen hülyére venni.
Sok szerencsét.
A higgadtság nagyon fontos.
Szerintem közöld vele nyugodt és nem fenyegető hangon, hogy miket hallottál a kolléganőről. És azt is, hogy ha esetleg őt is a hálójába keríti, te mit lépnél erre. Kijózanítólag hathat rá.
Én nem értem ezt az egészet.Lehet,h én vagyok hülye,de 1x ez a két ember egymást választotta,jóban rosszban,egészségben betegségben,szegénységben gazdagságban.Elhatározták,hogy együtt képzelik az életüket,majd jöhetnek a gyerkőcök.És így tovább.
És itt az első alkalom amikor bizonyíthatná(jelen esetben a férj),hogy szereti,tiszteli párját.Ehelyett nem ez történik.És a feleség szenved,amit megértek.Ez nekem nagyon elszomorító.Én ha ebben a helyzetben lennék,azt hiszem maradéktalanul utána járnék a dolognak, és ha bebizonyosodna,hogy van közöttük valami,akármi,nem gondolkodnék azon,hogy elhagyjam vagy sem.Egyértelmű számomra,hogy teljesen hülyének néz,azt pedig semmilyen körülmények között nem bírnám elviselni.Semmi taktikát,semmi visszahódítást nem terveznék.Tessék,lehet menni,nyitva az ajtó,meglehet vele próbálni,biztosan jobban csinál valamit,semmi gond.Ennyi.Nem kell ide semmi taktika,meg hallgatózás a telefonnál.Ez nekem megalázó lenne.Nincs miről beszélni,ha azt nem becsüli benned,h anya vagy,mellette dolgozol.Ez nem kis teljesítmény.És ezek után még Te szenvedsz??ÁÁÁÁÁÁÁÁ Kedves Kérdező.1 percig nem tűrném.
Remélem azért leírod majd hogyan végződött ez a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!