Csak én vagyok "hisztis", vagy más szerint is gyanús a szitu?
A történet a következő:
A férjem másoddiplomába fogott. Van egy kolléganője, aki érdekes módon szintén most kezdett, ugyanazon a fősulin, mint ő. A nő jó ideje elvált, most egy kollégájukkal kavar. Már korábban is szóvá tettem, hogy nem tetszik nekem ez a helyzet, mert voltak félreérthető szituációk(pl azt mondta a párom, hogy nem kellett a kolléganőt hazavinni suli után, utána meg azt mondta, hogy sorompót kapott. Az meg arrafelé van, ahol a csaj lakik.). Ha szóba hoztam, akkor a kedvesem a fejemet akarta leharapni, hogy ne bántsam, az ő kolléganője tetőtől talpig tisztességes.
Tegnap tanácsadásra vittem a babánkat, férjem tanulmányi szabin van itthon. Észrevehetően óvatosan rákérdezett, hogy mikor hozom haza a kocsit, mert neki is lenne útja. Kiderült, hogy a kolléganőhöz kellene felmenni, mert nem ért egy statisztika példát!! Az is kiderült, hogy vasárnap beszélték meg telefonon (amiről én nem tudtam). Láthatta rajtam a kedvesem, hogy nem tetszik nekem ami kiderült. Végülis nem ment fel hozzá, mert délutánra értünk haza a babával, addigra a hölgyike \'rájött\' a példa megoldására. Sztem meg hazaért az élettársa.
A férjem szerint megint túlmagyarázom a helyzetet. Láthatóan terelve morgott este, meg persze a szokásos vállrángatás. Még ő van megsértve. Én meg hajnal kettő óta nem alszom, rágom magam, hogy most én magyarázom-e túl a helyzetet, vagy tényleg ráhajott ez a nő? Ha nem, akkor minek hívogatja még vasárnap is? És miért nem mondta a férjem, hogy beszéltek?
Ha meg tényleg kavarnak, akkor viszont kitalálna valami terelő dolgot, pl. a munkahelyére kell beugrania és nem mondaná ki, hogy ehhez a nőhöz megy fel.
Szerintetek?
szerintem meg nem kell fapofa és figyelgetés, hanem konkrét kérés: figyelj, gondolsz amit gondolsz, lehet, hogy hisztis vagyok. DE, nem gondolom, hogy megcsalsz,de egyszerűen zavar, ha azzal a nővel vagy. Ne haragudj, legyen ez egy elnézett mániám és többet legyél oly szíves a lehető legkevesebbet érintkezni vele, az irántam érzett szerelem okán, tapintatból és ennyi!!!
Ha meg félrekefélés a gyanús, akkor már gondokat szimatolok a kapcsolatban. recept: teljes kapcsolatfelülvizsgálat és házon belül keresni és megoldani a gondokat! a lányzó csak akkor tud bármit is tenni ha veletek vmi nem stimmel. ha meg félrekefélt elhagyni, gyerekkel együtt. soha, de soha többet nem lenne nyugodt életed és csak felőrölnéd az idegeid, az önbecsülésed rommá dőlne. ha megcsal, otthagyni.
Bocs, most látom, van kérdés, a dolgok alakulását illetően. Háááttt..
a férjem és a kolléganője részéről nagy csend... olyan semleges. Mondjuk annyi, hogy pl. mondtam a páromnak, ha megyen vizsgázni, mennék én is vele, kicsit kimozdulnék. Erre véletlenül kiderült, hogy megy a kolléganő is... eddig meg arról szólt a fáma, hogy neki máskorra van vizsga bejegyezve.
Ha konkrétan rákérdezek a dologra, akkor konok tagadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!