Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárhatom tőle, hogy miattam hagyja ott a családját? Vagy mit tegyek? Ez így nekem nem jó :/ (meleg kérdés! )
Szóval az a helyzet, hogy összeismerkedtem egy férfival, ő 41 én 18. Nagyon tetszik, meg tök jó fej, tisztára beleestem :( Csak az a baj, hogy van egy felesége meg két fia és emiatt állandóan titokban kell találkozni meg nem csinálhatunk semmi közös progit a lakáson kívül mert fél, hogy meglátja valaki, és ez nekem így nagyon rossz, mert szeretnék minél több időt vele lenni, nem csak ennyit így titokban :( És arra gondoltam megkérem, hogy inkább válasszon engem! Csak nem tudom, lelkiismeret furdalásom lenne, de végül is én nem csináltam semmi rosszat és ha engem szeret, miért velük legyen?
Csak abban sem vagyok biztos, hogy megtenné értem, félek ettől az egésztől :(De nekem ez így nagyon rossz :S Szerintetek mit tegyek? :S
szerintem alapból nem hagyná el a családját, főleg nem miattad
gondolkodj már, szerinted a gyerekei ehhez mit szólnának? a társadalomról nem is beszélve
Nem varhatod el, de nem is fogja megtenni. Van feleseg, gyereke, hattere, kialakult elete.
Te egy szexkapcsolat vagy, kellemes szorakozas, nem fogja rad lecserelni a kialakult eletet.
Nagyon naiv vagy, de ez betudhato a korodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!