Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárhatom tőle, hogy miattam hagyja ott a családját? Vagy mit tegyek? Ez így nekem nem jó :/ (meleg kérdés! )
Szóval az a helyzet, hogy összeismerkedtem egy férfival, ő 41 én 18. Nagyon tetszik, meg tök jó fej, tisztára beleestem :( Csak az a baj, hogy van egy felesége meg két fia és emiatt állandóan titokban kell találkozni meg nem csinálhatunk semmi közös progit a lakáson kívül mert fél, hogy meglátja valaki, és ez nekem így nagyon rossz, mert szeretnék minél több időt vele lenni, nem csak ennyit így titokban :( És arra gondoltam megkérem, hogy inkább válasszon engem! Csak nem tudom, lelkiismeret furdalásom lenne, de végül is én nem csináltam semmi rosszat és ha engem szeret, miért velük legyen?
Csak abban sem vagyok biztos, hogy megtenné értem, félek ettől az egésztől :(De nekem ez így nagyon rossz :S Szerintetek mit tegyek? :S
Keress valakit, aki korban is jobban illik hozzád meg szingli ... nőktől is undorító, amikor házas pasikra vetik rá magukat.
Ja, pont egy másik nő miatt mentek szét a szüleim. Egyszerűbb lett volna, ha nem erőltetik anno, hogy a család az élet netovábbja és akkor mindenkinek bejöttek volna a számításai. Mint ahogy ha el lenne fogadva a meleg kapcsolat, az a férfi sem alapított volna családot és most nem alázná meg őket ezzel a viszonnyal ... Szóval szerintem hagyd őket békén! Legalább addig, amíg nagyobbak nem lesznek a gyerekek, hogy fel tudják dolgozni, hogy apu eljár máshová, ráadásul egy fiatal fiúhoz ...
16 éves az egyik fia a másik 12 sztem meg tudják már érteni. Én meg tudnám legalább is.
Attól félek am én is, hogy nem tenné meg értem :(
Nem az a baj, hogy felesége, meg 2 fia van!
Hanem hogy te vagy!
Jellemtelen kis féreg!
Nemektől, nemi identitástól függetlenül:
Egy szexkapcsolat a szexről szól! Ha a másik fél párkapcsolatban él, fokozottan él a diszkréció!
Nincs jogod egy család életét felborítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!