Mit lehet tenni, hogyha apa nem hagyja aludni a családját?
Az én apámra volt, hogy a hajnali tivornyázás jött rá, akár hétköznap, tanítási időszak kellős közepén, úgyhogy meg tudlak érteni. Másnap (azaz neki másnap, nekünk aznap délután) azonban még pisszenni sem lehetett, mert rögtön balhézni kezdett.
Nehéz időszak volt, csak annyit tehettem, hogy elviseltem amíg a saját lábamra nem álltam és el nem költöztem.
Tudod, az ő háza, az ő vára. Ő fizeti a villanyszámlát, stb.
Konkrétan azt csinál, amit akar. Megkérheted, hogy halkabban, de ennyi. Nyugodj bele, és viseld el. Nem tudsz mást csinálni.
Nem az övé a ház, nem ő fizeti a számlákat, hanem anya...
Itt arról van szó, az mellett, hogy rohadt fáradt vagyok mindig, hogy semmibe vesz minket. Kicsit sem próbál meg alkalmazkodni, nem érünk a szemében annyit.
Az én apukám is hasonló bioritmussal rendelkezik... Szerencsére már nem élünk együtt. És nem is aludtam náluk évek óta, de a legutolsó alkalomnál emlékszem, hogy hajnali ötkor a szobám ajtaja előtt állt neki újságpapírt gyűrni valami tűzgyújtáshoz... o.O Déltől háromig viszont szentebb a csendespihenője, mint a gyerekeimnek az óvodában...
Én így nem foglalkozom vele, de ha együtt élnénk, tutira beszélnék a fejével, az nem járja, hogy mindenki kómás miatta. Magyarázzátok el neki, hogy jön a suli, a többiek nem fognak tudni csicsikálni ebéd után... És tök mindegy, ki fizeti a számlákat. Az együttélésben kompromisszumokra van szükség, a pihenéshez mindenkinek joga van, az eltartott gyereknek is.
Sok idos ember viselkedik igy annyira jellemzo
A nagyapam apam pont ilyen volt szornyu ok is szunyokaltak delutan es hajnalban alszol legebrebben igy felebredsz ra tuti.
Sajnos megoldas fuldugon kivul nem nagyon van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!