Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan közöljem és mit?

Hogyan közöljem és mit?

Figyelt kérdés
Kezdem azzal, hogy nem mondom el a koromat, mert egyből letámadnátok. Inkább úgy mondom, hogy ilyen korban még nem szoktak pasizni. (Bár a mai világban....) viszont én hiába hogy ennyire kicsi vagyok, (tizenéves) nekem teljesen érett felfogásom van minden fajta dologban. Kívül belül érett vagyok. Ezt úgy értem, hogy koraérett vagyok. Nagyon szép alakom van, és a korom ellenére már leállitottak az utcán, hogy ismerkednék e , és nagyok sokan megnéznek. Strandon voltunk, ott is úgy bámultak, megjegyzéseket fűztek, meg ilyenek... Hosszu... De térjünk a lényegre. Van egy fiú 17 éves nekem nagyon tetszik, és egyszerűen imádom. Igen, járunk. Már egy két honapja. Erről anyum nem tud, csak egy valaki az is a barátnőm . viszont nagyon jó lenne ha tudná. De ha közölném vele, előre látom a reakcióját hogy eltiltana a fb-tól és a telomat is elvenné, hogy ne tudjam vele sehogyan se tartani a kapcsolatot, lehet kapnék is, és. Tuti elmondaná apukámnak aki szerintem még ha megölném magam se engedné.:/ annyira elmondanám anyumnak, viszont biztos kiakada hogy 17 éves, és azon is hogy ugye barátom van. Ha rájönnének vagy valami, én biztosan kiállnék az igazam mellett, mert én nagyon is szeretem azt a fiút, és nem akarom elveszíteni. Azon gondolkoztam hogy ha. Nem is anyànak, akkor a nővéremnek el lehetne mondani, bár ő tuti továbbitaná anyának, de ez sem biztos. NEM TUDOM MITÉVŐ LEGYEEEK SEGITSETEK:(

2016. aug. 18. 10:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Úgy tudtam, hogy ezt a kérdést kár ide ki írni. De gondoltam, ha nem írom a koromat, akkor nem kapok értelmetlen/letámadó válaszokat, de hát sikerült... :) a 10 válaszból talán 1 amiből tudok erőt meríteni. Köszi azért mindenkinek hogy időt pazarolt arra hogy leírja az Ő véleményét, csak el kell mondjam hogy kár volt, mert az olyanokra én nem figyelek, hogy ilyen korban ő is így érzett, meg mondta valaki hogy úgy sem fog ez a kapcsolat sokáig tartani... Akik azt írták hogy ők is így éreztek, hát kétlem.. Amúgy egyátalán nem érzem magam felnőttnek, csak idősebbnek gondolkodásban a koromnál. A külsőmről nem is beszélve, néztek már 20 évesnek is... Valaki írta hogy nem lát elég érettnek mert akkor nem írtam volna hogy csorgatják a nyálukat a pasik vagy valami ilyesmit írt, neki azt szeretném üzenni, hogy ezt csak azért tettem be, hogy tudjátok meg hogy külsőre mennyire ÉRETTNEK nézek ki. De mindegy, felesleges volt a kérdést ki írnom, erre rájöttem. A kérdést törölni fogom, és köszönöm mindenkinek a "tanácsát" akár negatív, akár pozitív.:)
2016. aug. 19. 11:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont ebből látszik, hogy még a korodat sem éred el érettségben, ahogy reagálsz ezekre. De te tudod mit csinálsz, majd tanulsz a saját hibádból
2016. aug. 19. 11:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Kiscsillag, ha meg tudod magyarázni, hogy a kérdésnek mi köze van ahhoz, hogy külsőleg érettnek nézel ki, akkor elfogadom a felháborodást. Mert amúgy kb. ez a belső éretlenség jele, hogy ezzel mutatom meg, mennyire érett vagyok ám. Magához a problémához semmi köze nincs annak, hogy 20-nak nézel ki vagy 10-nek...
2016. aug. 19. 11:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor töröld a kérdést. Nem hat meg XD fáj az igazság látom.

Lehetsz 13 éves kb. Szerinted örökre együtt lesztek? Ne nevettess már. Érzed a nagy szerelmet..:D ok. Jól írják a többiek is hogy nagyon éretlen vagy. Szexelni van eszed de anyuci elé nem mersz oda állni. Akkor élvezkedj attól hogy 20nak néznek a pasik. Grat graat! Sok boldogságot!

2016. aug. 19. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!