Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan közöljem anyámmal?

Hogyan közöljem anyámmal?

Figyelt kérdés

Anyám első szerelemből házasodott,csak egyetlenegy férfi volt az életében,az apám.Aki az évek során teljesen kihasználta,megcsalta,fizikailag bántalmazta,lelki terrorban tartotta.Ezért teljesen pesszimista nem csak a kapcsolatok de az élet minden más területén is.

Mikor a szüleim még együtt voltak,én hazugságok révén találkoztam egy férfivel aki messzebb lakott tőlem.Ez később kiderült és anyám akkor megkérdezte le feküdtem-e vele,a válaszom nem volt..ugyanis ezt csak ezután tettem meg.De azóta nem is merült fel a téma,pedig szeretném ha tudná már nem vagyok szűz,szeretném vele megbeszélni ezen dolgaimat is.

Ugyanis..mindeközben volt egy másik férfi akivel baráti viszonyom volt..de ahogy teltek a hónapok,az érzések megjelentek.Mindez távkapcsolatban hisz nagyon messze lakunk egymástól ami most változni fog és lehetőségünk lesz elmélyíteni a kapcsolatunk.

Már tettem futólagos említést neki róla de mindig mond rá valami közömbös mondatot és abba marad a beszélgetés.

Nem akarom rejtegetni előle a telefonhívásokat,és a találkozók terén sem szeretnék neki többet hazudni..Őszintén akarom hogy tudjon az életem ezen részéről és így önmagam is felszabadultabb lehetek.

Hogyan vezessem fel a témát,hogyan éreztessem vele hogy ez nekem fontos és hogy megértésre vágyom a flegmázása helyett?

16/L

2016. máj. 6. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbálj vele leülni és beszélni.
2016. máj. 6. 22:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Eddig rendben van.De hogyan vezessem fel ezt a témát?
2016. máj. 6. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Tudsz beszélni, nem? Kicsit unalmasak ezet a "hogyan mondjam el" típusú kérdések. Diktáljuk le vagy mi? Ok, megpróbálom:

- Anya emlélszel arra az alakra, akivel találkozgattam?

- Aha, persze.

- És emlékszel, hogy kérdezted, hogy lefeküdtem-e vele? Akkor azt mondtam, hogy nem, és igaz is volt, de azóta már igen. Csak szerettem volna, hogy tudd.

2016. máj. 6. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:

-anya.

-Igen?

-már nm vagyok szüz.

Ui:tudom,hogy a mamád meg minden,de én sosem mondanám el a szüleimnek. Én elégé felszabadult vagyok. Ha kérdezik,higy ki hívott (nem szokták) akkor simàn megmondom,higy a barátom.

Viszont mindig megmondom,hogy hová megyek ès mikor,de ezt inkább magam miatt.

2016. máj. 7. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Istenem, már 16 évesen.... :( Hova rohantok, gyerekek...? Nem maradtok le semmiről.... miért siettetitek a felnőtt életet?
2016. máj. 8. 19:03
 6/6 gyurikamaba4 válasza:
A
2019. jan. 2. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!