Mit csináljak anyámmal?

Figyelt kérdés

Apám itt hagyott minket, azóta becsavarodott. Fenn van mindenféle társkeresőn. Egyre többet, folyamatosan a telefonját nyomkodja. Ráadásul, most rajtakaptam hogy MEZTELEN képek vannak a telefonján, különböző pózokban, plusz más hapsikról is alsóban. Undorító. Ráadásul az ÉN, magassarkúba van rajta, amit nem kis pénzért vettem ballagásra. Plusz az eggyik szoknyám, ezenkívül egy harisnyám is plusz olyan bugyi mint ami nekem van, de neki is van hasonlója azt nem tudom eldönteni... és ami a leg a legmocskosabb, vissza van téve a szekrényembe!!! A harisnyával eggyütt! Amikor a harisnyát nem ott tárolom, és még titok zokni is volt bedobva, holott olyanom nincs. És mostanában észrevettem hogy a sminkes szekrényem sem úgy áll, amikor tudja jól hogy sok pénzt magamra szánok (apa fizeti, ebbe a smink, sulicuccok, ruha benne van kb 30 ezer havonta, de ebbe még benn a kontaktlencse ára is. És szoktam félre tenni) és ha már egyszer megveszem, figyelek a higiéniájára is, ezért soha nem használom másét.. meg -furcsán eltűnnek a parfümjeim is... Undorító hogy miket csinál, folyamatosan pasizik, amikor meg itthon vagyok majd el temeti magát, mert hogy ő olyan szarul van, meg ilyenek. Meg hogy hagyjam őt békén stb. Bocsi a helyesírási hibákért, vagy ha hülyeségeit írok, de a telefonom automatikusan átírja...

Nem tudom hogy mit csináljak, undorító, elhasználja a a parfümöm, a sminkem, felveszi a ruháim (ő 65 kg én megy 40) visszateszi a szekrényembe ami rajta volt koszosan, éolyan helyekre túrt be ahová senkit nem engedek, a rajzaimhoz. És azok között tárolok egy pár olyan papirt amin olyan dolgokat írtam le amit senki nem tud rólam. (Érzések, napjaim, önpusztító gondolataim stb) ráadásul felveszi a cipőmet is. Ami kicsi a lábára, mert az ennyimére is alig jön fel... undoritó. Ráadásul a szobám ajtaját sem tudom zárni, és most nincs pénzem hogy vegyek bele zárat..

Kérlek ne azzal bántsatok hogy hogy írok, vagy hogy sminkelem magam, mert a sminket azért használom mert undorodok magamtól. Gyűlölöm magam..

Ti MIT tennétek a helyemben?

Nem akarom hogy tönkretegye a ruháim és a cipömet, ráadásul undorító hogy a magánszférámban turkál. 16 vagyok, nekem is lenne magánéletem (ha nem a tanulásra szánnám). Ráadásul már azért is pampog hogy mennyi kifizetni való van, holott szénhidrátot nem eszek, gyűmit zöldséget alig, és van amikor napokig nem eszek mert nem vagyok éhes, neki csak a számlát kell fizetnie, és van amikor abba is adok..

2016. ápr. 15. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

"van amikor napokig nem eszek mert nem vagyok éhes, " és 40 kiló vagy.

Szólj anyádnak, hogy vigyen orvoshoz.

2016. ápr. 15. 14:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Ő el akar vinni folyamatosan, de én álok ellen, mert nem akarok orvoshoz menni, semmi bajom nincs. Egyszerűen csak tartom az alakom.

De kérlek ne ide keverjétek az egészségügyemet. Megértem hogy nem normális, de én ehhez vagyok hozzászokva.

2016. ápr. 15. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Mi lenne ha a papádhoz költöznél?
2016. ápr. 15. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Mind a kettőtökre erősen ráférne egy pszichiátriai vizsgálat. Fogjátok egymást kézen, és menjetek el, mielőtt tragédia történik.

Komolyan írtam, nem akarok így neten keresztül diagnosztizálni, de szinte biztos vagyok benne, hogy mindketten súlyosan depressziósak vagytok, a te testképzavarodról nem is beszélve.

2016. ápr. 15. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

amugy meg hogy jossz ahoz, hogy kutaszkodj anyád telefonjában? es meg te problemazol, hogy néha egybkep erejéig felvesz néhány goncodet??!

nem sül a kèpedről a bőr?!

nagyon beteg dőlő ez, amugy meg az o élete, mit akarsz bele, ha nem köti az orrodra. ő dolga lessz, ha az intim képekkel a pasik visszaélnek, nem a tiéd. amugy meg tudod, hogy anyukád hozott a világra, és most attól undorodsz, hogy a cipod felhuzta, még alsóneműd? húgom te nagyon beteg vagy.

2016. ápr. 15. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyértelmű a tennivaló. Költözz édesapádhoz.
2016. ápr. 15. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
itt egyedül te vagy egy undoritó önző gyerekes kis pi'a
2016. ápr. 15. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Sminkre van pénzed, egy nyomorult zárra meg nincs?
2016. ápr. 15. 21:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Tudom hogy undorító vagyok én is, DE! Új fejlemények vannak, (olyat tettem amit nem kellett volna) elolvastam az üzeneteit. Az egyikben olyat irt hogy dolgozik (nem dolgozik sehol, nyugdíjas) és egy másiknak pedig írta hogy rosszba keveredett, és ha tehetné kilépne az egészből, de kapott 2 millió forintot. És múltkor találkozott egy embernek aki elvileg kocsikkal foglalkozik, és neki ausztriai rendszámú kocsija volt. Meg amikor voltam x helyen, vele mentem el busszal, én elmentem szemészetre, ő addig pedig állítólag elment számlákat fizetni meg nézelődni. És annak a pasinak arra a napra azt írta hogy budapesten van... 2-3 or a mulva végeztem, visszamentem a buszmegállóhoz, felhívtam anyát és mondtam neki hogy mindjárt ott vagyok, erre anya azt mondta hogy ő is, mert gyalog jön. Amire odaértem, kb 5 perc, akkor már ott volt. És nem látszott rajta hogy sétált. Pedig alig bor sétálni, és taxizni nem igazán szokott. Szerintetek mibe keveredhetett? Próbálom feltúrni a lakást hogy találjak bizonyítékot, de ha kimegy az udvarra gyorsan jön is be és néz a telefonját. Nekem olyan sejtésem van hogy valaki olyanra kényszeríti amit nem akar, nem akarom kimondani a szot, de én prostira gondolok... vagy lehet hogy csak beképzeli ezeket??? Segítsetek kérlek, to MIT gondoltok Errol.

Bocsi a helyesírási hibákért

2016. ápr. 17. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!