Állandóan ordibál velem.. Meg csúnyán is beszél.. Aztán meg a család többi tagja mondja h nem vagyok én cigu h ennyire csúnyán beszéljek.. Meg ezért is ordibál ha én egy csúnya szót is mondani merek.. Kértem tőle pénzt kajára ő meg elkezdett qva anyázni h ott a kaja (és az volt amit én pont nem szerettem) és elment dolgozni.. Tesóm pl elvettem a 2000 forintomat és mondtam neki h adja vissza azt még anyám ordibál velem h nyugodjak már meg fszt kell hisztizni.. Segítenétek?? 13L UI: Meg állandóan stresszel azzal a rohadt tanulással. Meg fenyegetőzik h elveszi a géphez a kábeleket, ha 4-es nél rosszabbat hozok haza..
Jah , meg azt szokta még mondani h belőlem úgysem lesz soha semmi mert egy hülye fogyatékos vagyok.. De azért ordít h tanuljak
2016. ápr. 14. 21:46
2/9 anonim válasza:
Az anyád nem normális. Én már rég elszöktem volna otthonról.
Egyszer, amikor jó kedvében találod, próbálj meg leülni vele beszélgetni. Esetleg előtte még ígértesd is meg vele, hogy egyszer az életben legalább hallgasson végig. Eredmény nem garantálható, mert az ilyen embereknél, mint a te anyád a leírás alapján, túl csökönyösek a változni. Azért sok sikert.
2016. ápr. 14. 22:34
3/9 anonim válasza:
13 éves. Mégis hova szökjön el?
2016. ápr. 14. 22:42
4/9 anonim válasza:
"Meg fenyegetőzik h elveszi a géphez a kábeleket"
Húha.
Tesód hány éves? Miket ordít rád?
"Meg fenyegetőzik h elveszi a géphez a kábeleket"
Ez nem szép. Én számonkértem volna rajta.
"Meg állandóan stresszel azzal a rohadt tanulással."
Milyen tanuló vagy?
2016. ápr. 14. 22:49
5/9 anonim válasza:
Jaj olyan jók ezek a szülők akik közlik a gyerekkel hogy hülye és nem lesz belőlük semmi, aztán csodálkozik ha igaza lesz mert ezek után átlag gyereknek 0. motivációja lesz bármire is vinni.
2016. ápr. 14. 23:27
6/9 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de őt is meg lehet érteni. Elég elkényeztett, hisztis kislánynak tűnsz nekem az írásod alapján. Tiszteletlen vagy, válogatsz, tanulni nem akarsz, egész nap csak gépeznél. Fogadjunk, hogy semmit nem segítesz otthon, még mosogatni sem. Csak követelőzől és mindenért rögtön pofátlan hangnemben szólsz. Anyukád meg munka előtt, után is ezt látja. Az a rohadt tanulás valóban nagyon fontos, majd a közmunkán vagy a gyárban te is rájössz.
2016. ápr. 15. 07:36
7/9 anonim válasza:
(első vagyok)
Először is, óhajtanám kikérni magamnak a lepontozást. Nem azt mondtam, hogy szökjön el, azt mondtam, én már elszöktem volna, ha ilyen helyzetben lennék.
Az utolsónak amúgy:
Ha ez igaz is, melyik szerető szülő viselkedik így a gyerekével? (Feltételezzük, hogy a kérdező nem túloz a leírásban.) Ha tényleg annyira zavarja, hogy semmit nem csinál a lánya, akkor nem üvöltözni kezd vele egy normális ember, hanem leül vele beszélgetni, ha engem kérdezel.
2016. ápr. 15. 13:45
8/9 anonim válasza:
Beszélj édesapáddal, hogy nem tartod helyesnek a kiabálását és hasson ő rá. Ha egy pici hibádat beismersz, nyert ügyed van, mert azt látják, hogy te is engedsz. De mondd meg, hogy a kiabálást nem akarod többet, mert az nem méltó kultúremberhez. (Ha pedig netán elváltak a szüleid, akkor költözz át édesapádhoz.)
2016. ápr. 15. 18:14
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Megpróbálok anyával értelmesen normál kulturált ember módjára beszélni. Hátha hat.. Csak hát havi előtt van ő is és ilyenkor általában feszültek vagyunk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!