Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Anyámmal teljesen ellentétek...

Anyámmal teljesen ellentétek vagyunk. (? )

Figyelt kérdés

Anyum harsány és magabiztos tini korában motorozott és szereti a latin,mulatós táncot/zenét.Ha kellene akár 10 férfi ellen is kiálna egyedül...

Amég én csendesebb és művészibb vagyok.Nem vagyok valami bátor és balhés..én a hip hopot és a popot szeretem.De mindenevő vagyok kivéve a mulatóst és a nagyon latin zenéket.Nem tudok táncolni amég anyám igen.Én szégyellősebb vagyok,anyám nem.

És sokszor megkapom tőle hogy legyek bátrabb mert az erősebb marad az életben.Amég anyám a csodákra is képes várni addig én az agyammal gondolkodom és cselekszem.

Anyu szereti a nemes és feltünő ékszereket én nem anyira....

Anyu tini korában minden sporban nyerő volt..én nem,vagyis anyu nem lusta nagyon pörgős és céltudatos.De ha valamit nem szeretnék akkor nem csinálom meg...ezért anyu lustának hisz(ami részben igaz) de ezért sokszor alá is becsül pl:

én:anya pom pon lány szeretnék lenni!

anyu: te? Az első óránál kidőlnél!

igaz tesiből szörnyű vagyok,de ha külön sportról van szó akkor jó vagyok! Aerobikra is jártam igaz útána azt mondtam nem megyek mert túl fárasztó de meg gondoltam magam és mentem,izzadtam...

Ameddig csak lehetett mentem és edzettem,igaz hulla lettem mert egyóra alatt nincs szünet,de össze szedtem magam és mentem.

Ez anyunak mégsem volt elég,még mindíg alá becsül.

Szerintem azt szeretné hogy olyan legyek mint ő!

nem is tudom miért tettem fel a kérdést,csak jó volt kiírni.

Mit tegyek?

2013. máj. 5. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérj anyukádtól segítséget! Mondd neki, hogy olyan szeretnél lenni, mint ő és segítsen.

Bár a zenei ízlésedet nem tudom, minek akarod megváltoztatni:D

2013. máj. 5. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg két külön ember vagytok. Légy önmagad.
2013. máj. 5. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetlek, hány éves vagy?
2013. máj. 6. 08:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Majdnem 13.Szóval még elég fiatal vagyok(kis kamasz)
2013. máj. 6. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!