Hogy közöljem anyámmal, hogy PPP pöttyök vannak a makkom peremén?
A helyzet az ,hogy a makkom peremén ppp pöttyök vannak.
És zavar,szeretném levetetni csak nemtudom ,hogy közöljem vele....segitsetek lécci
Oké!
Akkor elmondom, én mit ajánlanék. Ez egy lehetőség, de gondolom, mások is fognak írni neked és majd Te kiválasztod, melyik lesz számodra a legjobb.
Szóval..pl. :
"Anyu! Szeretnék veled egy fontos dologról beszélni. A nemi tájékomon (de bátran mondhatsz makkot is) vannak ún. PPP pöttyök, azaz foltszerű, kiemelkedő elváltozások és szeretném orvossal megnézetni. A neten utánanéztem és találtam egy 4 perces videót és örülnék, ha megnéznéd velem együtt, mi is ez." Aztán megmutatnám: https://www.youtube.com/watch?v=a9DvxYzAJp8 . Azért nézesd meg, mert sokan megijedhetnek egy ilyen közlésétől.
"Eljönnél velem az orvoshoz? Nem kell bejönnöd a rendelőbe, csak gyere el velem (anyud is jobban fogja magát érezni és szülővel érkezés is kell sok helyen). Köszönöm, amiért segítesz." Ennyi.
Lehetőségek:
-háziorvostól vagy bőrgyógyásztól vagy urológustól kérsz/kértek segítséget vagy felkerestek magánrendelést, de ide is elmehettek: [link]
Anyukádnak már volt dolga férfival. Számtalanszor látott péniszt ernyedten és mereven is. Tudom, te a fia vagy, de ha határozottan közlöd vele a kész tényeket, megoldási lehetőségekkel együtt, akkor ő is jobban fogja magát érezni, meg te is. Ezen kívül, ha egy anyához fordul a gyermeke lyen problémával, az az anya még büszke is lehet, hogy a gyermeke mert, tudott segítséget kérni.
Határozottan, röviden közölj és előtte akár begyakorolhatod azt a kevés mondatot otthon.
A szakemberek meg majd elmondják a lehetőségeket és ha nem lehet tb-re, akkor az mennyibe fog kerülni.
Mivel nem tudhatjuk, neked mennyire feltűnő, kiemelkedő, ezért a legjobb, ha szakorvoshoz mentek érdeklődni.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!