Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy közöljem anyámmal, hogy...

Hogy közöljem anyámmal, hogy PPP pöttyök vannak a makkom peremén?

Figyelt kérdés

A helyzet az ,hogy a makkom peremén ppp pöttyök vannak.

És zavar,szeretném levetetni csak nemtudom ,hogy közöljem vele....segitsetek lécci

2016. jan. 23. 21:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

Mért nem apukáddal beszélsz róla?

De menj oda és mond meg egy fontos dologról szeretnél beszélni vele és segítsget kérni,neked ártalmatlan ppp-d van,mond el neki ez mi,mert lehet nem is hallott róla,mond el hogy nem betegsêg,de téged zavar és szeretnéd ha orvosi segítséggel eltűntetnétek.

Elég drága eljárás.

De eleve 14 éves kortól már egyedül elmehetsz urológushoz, megmutathatod neki,nem kell beutaló,de tb kártyát, személyi igazolványt, lakcín kártyàt vigyél,a rendelési időre menj el vagy telefonon időpontot kérj.

2016. jan. 24. 16:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Azóta sikerült megbeszélni vele?
2016. jan. 24. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Amit leírsz, az a normál anatómia egyik normál variációja. Semmi teendő nincs. Anyádat meg ne hozd kellemetlen helyzetbe, mert nyilván elvörösödne zavarában és megbeszélné a dolgot a barátnőivel, munkatársaival. Hol van apád ? Ő biztosan meg tudna nyugtatni.
2016. jan. 24. 21:12
 14/18 anonim ***** válasza:
70%

Semmi teendő nincs vele? Nézd meg az ide bemásolt videót! Nézz utána a neten, milyen súlyosabb formák léteznek mind esztétikailag, mint kórlefolyás-ügyileg. Ha neki vírusos eredetű lenne, akkor azt mondod majd, jaaaaa, elnézést, tévedtem, de a te bajod, hogy megfertőzted a partneredet és elterjesztetted a testeden jobban?

Semmi teendő nincs vele? Sokféle PPP van, amik igen-igen csúnyák esztétikailag. Nézz utána a neten. Nem tudhatjuk, a kérdező papulái milyenek és milyen eredetű.

Én nő létemre, ha pl. olyat látnék, mint a videóban vagy csúnyábbat, biztosan elküldeném dokihoz és nem mernék addig szexelni vele, amíg nincs orvosi papírja, hogy nem vírusos pl.

Tudatlanul ne írj már ilyen marhaságot, mert iszonyú sokat árthatsz a kérdezőnek és akik még olvassák.

Ha Te pasi vagy és a partnernőd ajkain látnál ilyet vagy súlyosabbat, akkor orálisan kielégítenéd? Ha igen, akkor ott nagy tudatlanság és hiba van!

Miért hozná kellemetlen helyzetbe az édesanyját? Lehet, nálatok vannak tabuk ilyen téren, de egy családban sem szabadna előfordulnia, hogy a gyerek nem mer beszélni - akár az intim problémájáról a szüleinek, mindkettőnek. Ez kőkemény pszichológia igazság. Olvass ennek is utána.

Ki segítene, ha nem a szülei...ilyen korban....is.

Az a szülő, aki kibeszéli a gyereke intim problémáját a barátnői, munkatársai előtt, na ott is gondok vannak.

Ha elvörösödős az anyuka, akkor legyen piros az arca, de ha egészséges mentálisan, akkor egy boldog ember lesz, mert a fia mert intim témában segítséget kérni tőle.

A segítséget kérő meg valószínűleg nem véletlenül írta csak az anyukáját. Ha kapcsolata lenne az apukájával vagy jó kapcsolata, akkor már régen megtette volna, hogy beszél vele. De valamiért nem tette vagy valami fájdalmas neki lelkileg az apukájával kapcsolatosan vagy távol élnek egymástól vagy akármi.

Szóval gondolkozz, mielőtt olyat tanácsolsz, amivel igen-igen sokat és sokaknak árthatsz!

2016. jan. 25. 01:01
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

14-es hölgynek!

Igaz nem nekem írtál,de abban igazad van hogy nem kell az anyukája előtt ezt szégyelnie.Zavarja a srácot,szeretne megszabadulni tőle,segítséget kérni.De ha van a közelben apuka jobb ha vele megy el,vele beszéli meg,ahogy beszélje meg ha urológushoz elmegy hogy amíg megvizsgálja az orvos a szülő kint várakozon,hisz nem alsós kisgyerekről van szó és bizony sok szülő ha kell ha nem be akar mennk,a gyereket meg kínós helyzetbe hozza.És ez ha jól tudom jó drága beavatkozás ezt is jó ha tudja.

De meg kell védenem azt is aki azt írta ki tárgyalná a kollegákkal anyuka hogy mit tegyen!

Figyi ez igaz,mert olyan helyen dolgozom ahol sok nő van,azt elmeséli az egyik a másiknak hogy mellesedik,vagy szőrösödik,menstruál a lánya,vagy milyen orvoshoz viszi el.Egyik a kisfiánál nagyon pici fityma letapadást észlelt amikor kisebb volt,ezt is elmesélte.Elmesélik ha a párjuknak urológiára kell menni,mert a vízelettel baj volt.

Sajos nem gondolkodnak.Bizalmas dolgokat elmondanak a gyerekről.Baro mira nem őrültem volna akár anyám,akár apám megbeszéli a testi fejlődésem szakaszait,vagy ha ott valami bibi van.

2016. jan. 26. 19:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha van apa, akkor ővele sokszor jobb elmenni egy fiúnak az intim problémája miatt a dokihoz. Ebben van igazság. A kérdező viszont valamiért egyáltalán nem írt az édesapjáról.

A szülőnek én mindenképpen előre jelezném, hogy egyedül fogok bemenni a vizsgálóba.

Igazad van, sok szülő sajnos tényleg kitárgyalja a családi életét a kollégákkal, barátokkal. Azt is elmondanám a kísérő szülőnek, hogy kérlek, erről egyáltalán ne beszélj se a barátnődnek, se senkinek. Sajna, ezt tényleg mondani kell sok esetben.

Amúgy pedig amikor az én kollégáim beszéltek egymás között az intim családi életükről, akkor meghallgatták egymást, tanácsot is adtak, aztán mindenki ment a dolgára és ennyi volt.

Az igaz előfordulhat, hogy a szülő valamely ismerősnek elmondja, aki ezzel visszaél és továbbadhatja olyannak, akinek nem szabadna. Bízzunk benne, a kérdező mindent meg tud beszélni azokkal a családtagokkal, akikkel együtt él és mihamarabb rendeződik a helyzete.

2016. jan. 26. 23:02
 17/18 anonim ***** válasza:

16-os!

Hát igen igazad van, de a sajnos a gyerekekre de akár a párjára nézve is még ha nem is rossz szándékból mesél a gyerek esetén serdülésről vagy a gyerek,pár átélt egészségügyi bajáról a de akkor is végig kellene gondolni hogy se a gyerek,se a párja beleegyezése nélkül intim dolgokat,serdülést,fejlődést,intim betegséget,kínós helyzeteket,sexuális szokást,ki milyen fazont visel,milyen otthoni szokások vannak nem kellene kibeszélni.

Nem szabadna visszaélni ezzel,masoknak erről beszélni úgy hogy azt nem szeretné a gyerek,vagy pár.

Nem hinném hogy egy férfi örülne ha a feleség a munkahelyén elmesélné a kollegáknak,hoigy a páromnak urológushoz kell mennie meg ilyesmi.

2016. jan. 28. 18:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Mások kibeszélhetik a családi életet, amivel én pl. nem értek egyet és nem is szabadna, hogy ez megtörténjen.

Beszélünk arról, megházasodunk, gyerek születik, mivel foglalkoznak a családtagok, és hasonló dolgokat megosztunk, esetleg szoros kapcsolatban elmondjuk összevitáztam X családtaggal és te ezt hogyan oldanád meg, de más dolgok nem tartoznak senkire...szerintem.

2016. jan. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!