Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy közöljem finoman apámmal,...

Hogy közöljem finoman apámmal, hogy nem lehet ott az esküvőmön?

Figyelt kérdés

#esküvő #család #apa #apa -lánya
2016. júl. 17. 19:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért nem?
2016. júl. 17. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:
akár levélben is.Megkéred tartsa tiszteleben kérésedet!
2016. júl. 17. 19:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Azért mert egy gyökér. Lelépett egy ribivel, akkor nem érdekeltem így, otthagyott a 3,14-csába, most meg itt fontoskodik mint egy mintapapa. Ráadásul önkényesen tervezgeti hogy a szajhája lesz a koszorúslányom, holott erről szó sem volt és nem is lehet! Az elejétől egyértelmű lesz hogy az ott sem lesz! De most már ő sem lehet ott. Meg ha ott is lehetne nem ő fog az oltárhoz kísérni ahogy a megkérdezésem nélkül eldöntötte, hanem anyu új kedvese, mert ő törödött velünk amikor az apám lelépett, így ő érdemelte ki. Az apám tőlem egy jó szót nem érdemel!
2016. júl. 17. 19:57
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk ugyanez volt, egyszerűen nem hívtam meg
2016. júl. 17. 20:00
 5/12 anonim ***** válasza:
98%

Ha ennyire ki vagy rá akadva, akkor miért kérdezed, hogy hogy közöld finoman?? Írtad, hogy mennyire utálod, akkor küldj neki egy sms-t, hogy menj a ku.va anyádba és kész.

Üti egymást a kettő, hogy finomkodni akarsz és mennyire nem kívánod a hátad közepére sem...

2016. júl. 17. 20:02
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Miért kéne finoman közölni? Ő sem volt veled finom,amikor lelépett a ribijével.
2016. júl. 17. 20:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Mert azért "viszonylag" normális a kapcsolatunk, szal nem zavart vilna ha ott áll EGYEDÜL, de hogy a prosti is ott legyen az már más tészta...
2016. júl. 17. 20:11
 8/12 Snorri ***** válasza:
97%
Ez után majd nem lesz normális kapcsolatotok, mert akármilyen szépen közlöd, meg fog haragudni, főleg, hogy nem mondtad rögtön, hanem vártál vele.
2016. júl. 17. 20:18
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Megmndod neki világosan, hogy TE jöhetsz, de őt NEM hozhatod.

A továbbiakban övé a döntés, hogy elmegy-e így is, vagy sem.

Egyébként gondolkozom, hogy nálunk is ez legyen-e. A hátam közepére nem kívánom a mostohaanyucit, aki hat év alatt minden lehetséges módon tonkre tett, plusz apá kb. szóba sem áll velem, mióta a nő megvan neki.

Szerintem én is őt szívesen látom, de a nő ne jöjjön.

2016. júl. 18. 09:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Ezt finoman nem lehet közölni.

De ahogyan írsz apádról és új párjáról, nem is értem, szemtől szemben miért számít, hogy FINOMAN mondd.

2016. júl. 18. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!