Hogyan közöljem és mit?
Micsoda nagy probléma...
Nemsokára úgysem lesztek együtt szóval nem kell ezen sokat kattogni.
Ha meg tényleg annyira fiatal vagy hogy nem mered leírni akkor nem is való neked a pasizás meg a szex. Egy 17 éves fiú nem hiszem hogy csak kézenfogva akar veled járkálni.
Kezdjük ott, hogy hány éves vagy. Nem mindegy, hogy 12 vagy 14... utóbbi esetben már nem gáz, ha érdekel egy 17 éves fiú. De nem azért, az írásodból nekem pont nem az érettség jön le... nem tudsz választékosan fogalmazni, fogalomzavarban vagy (mi köze az igazi érettségnek ahhoz, hogy hányan csorgatják a nyálukat rád a strandon... nem vagy attól érettebb gondolkodású, és nem vagy csak ezért érettebb egy lánynál, aki kislányosabban néz ki).
Mindenesetre, ha be akarod vallani, ne cifrázd túl. Anyu (apu), két hónapja együtt járok egy nagyon kedves fiúval, bemutatom nektek, ha szeretnétek. Ennyi.
Akkor lennel egyedul erettebb a korodnal, ha magadtol is tudnad hogy attol meg hogy cirka 12 evesen mar van valami cici feled, meg nem kell leallni korban abszolut nem hozzad illo fiukkal, mert tisztaban vagy vele hogy olyan igenyeket tamaszthat feled aminek te gyerekkent meg nem tudsz lelkiekben megfelelni.
Mivel ezt nem latod be, ugyanolyan kis butacska vagy mint a tobbi ugyanezt hajtogago tinilanyka.
én is érettebbnek hittem magam kamaszként és tényleg meg voltam győződve,hogy mennyire felnőttes vagyok és sokkal okosabb mint a többi kortársam.
hát, utólag rá kellett jönnöm,hogy nem, naív voltam és egyáltalán nem voltam felnőttes.
neked annyit tudok tanácsolni,hogyha elég felnőttnek érzed magad,akkor legyél felnőtt és állj oda a szüleid elé,hogy van egy fiú akivel egy ideje beszélgettek és egyre közelebb kerültetek.szeretnéd bemutatni nekik stb.
mert ezzel,hogy titkolózol egyáltalán nem azt mutatod,hogy mennyire érett vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!