Anya rám akarja erőltetni, hogy menjünk el gyantáztatni a lábam, mert 13 éves lettem, de én nem akarom! Most mi legyen?
Figyelt kérdés
Bő 2 hete lettem 13 éves,és ma anya azzal állt elő,hogy menjünk el gyantáztatni a lábam,de én nem szeretném,mert már többen is mondták,hogy nagyon fájdalmas,meg egyébként is majdnem teljesen szőke a hajam,és egyáltalán nem látszik semmi sem.2016. aug. 17. 13:53
31/31 anonim válasza:
Én a te helyedben elmennék a kozmetikushoz. Csak az első pár alkalom fáj utána meg lehet szokni. De semmiképp ne borotválj! Én 13 évesen kezdtem borotválni a lábaimat fiú létemre (szőr undorom van) és jóval később tértem át a gyantára! Megéri szerintem ilyen korán kezdeni mivel gyengülni fognak az amúgyis még gyenge szőr szálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!