Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya rám akarja erőltetni,...

Anya rám akarja erőltetni, hogy menjünk el gyantáztatni a lábam, mert 13 éves lettem, de én nem akarom! Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Bő 2 hete lettem 13 éves,és ma anya azzal állt elő,hogy menjünk el gyantáztatni a lábam,de én nem szeretném,mert már többen is mondták,hogy nagyon fájdalmas,meg egyébként is majdnem teljesen szőke a hajam,és egyáltalán nem látszik semmi sem.
2016. aug. 17. 13:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
96%
Nem igazán értem minek kell lepontozni azt, ha valaki a saját magán tapasztaltakat leírja...vagy látták is, hogy nem igazat írtam?
2016. aug. 17. 17:14
 22/31 anonim ***** válasza:
57%
anyádnak igaza van, a szőrös női láb undorító.
2016. aug. 17. 17:30
 23/31 anonim válasza:
72%

Az ilyen,mint te a legundorítóbb.:)

2016. aug. 17. 17:55
 24/31 anonim ***** válasza:
81%

miért kezdik el az emberek a szőrtelenítési szokásaikat válaszolni arra a kérdésre, hogy mit tegyen a kislány, ha nem akar, NEM AKAR és nem fog menni gyantázásra az anyjával. Vagyis hogy kommunikálja le vele.

De ha már itt tartunk, én borotvát használok és néha gyantáztatom, nem vagyok gorilla, pedig 15 éve szőrtelenítek.

2016. aug. 17. 18:34
 25/31 anonim ***** válasza:
44%
meg fogod neki köszönni, hidd el ! (én minden megadtam volna, hogy az anyukám így törődjön velem, hogy még gyantázni is elvisz.. ehelyett csak akadályozott, mikor már mindenképpen menni akartam..)
2016. aug. 17. 21:18
 26/31 anonim ***** válasza:
97%

Engem mindig az akaszt ki, hogy a szőrösebbik nemben SEMMI ingerencia nincs arra, hogy leszedje magáról a szőrt.

A természetesen szőrös férfi természetes, a természetesen szőrös nő természetellenes.

2016. aug. 17. 22:17
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod, ne szedd le a szőrt. Érdekes, hogy mindig minden hülyeséggel a nőket találják meg a divat nevében, legyen szó akár fűzőkről a 19. században, akár magassarkú cipőkről most, akár kínai lábnyomorításról...
2016. aug. 18. 18:06
 28/31 anonim ***** válasza:

7-es! Mondd már el nekem, hogy egy 13 éves lány akinek nem látszik a lábán a szőr, miért lesz szőrös gorilla ha nem rohan gyantáztatni?

22-es: 13 évesen még marhára nem nő. Az már régen rossz ha 13 évesen a lábát nézik.

Ha nem szeretnél elmenni akkor próbáld megbeszélni anyukáddal, hogy majd amikor látszani fog nagyon akkor majd elmész. Ha azt mondja, hogy nagyon látszik akkor gondold végig, mert lehet csak te nem látod annyira erősnek.

Ha elmész és fáj akkor gondolj arra, hogy létezik ennél sokkal fájdalmasabb dolog is. :) (Én így szoktam ha valami fájdalmas és bévált eddig mindig. Tompítja a fájdalmat.:) )

2016. aug. 20. 15:11
 29/31 anonim ***** válasza:

Ha nagyon nem akarod mondd meg anyukádnak hogy most nem szeretnéd, majd szólsz, hogyha igen.

Én 11 voltam amikor magamtól gyantázni akartam. Kozmetikushoz mentünk. Elsőnek nagyon fájt (túl lehet élni, csak egy pillanat az egész), de utána már egyre kevésbé. Nekem akkor fáj a legjobban, amikor már nagyon ki van nőve a szőr. Szóval ne legyen nagyon hosszú amikor legközelebb mész. Nekem anyukám azt mondta hogy neki a szemöldökgyanta nagyon fáj, nekem az fáj a legkevésbé. Ez mindenkinek más. Nem fog annyira fájni, de szerintem jobban megéri, mert sajnos igen, a krém vegyszer (én csak a bikinivonalra használom, mert azt nem merem gyantáztatni), hamar kinő, ahogy a borotva is, amit egyszer próbáltam de féltem hogy megvágom magam, nekem csikis is volt és hamar visszanő, erősítheti a szőrt.

Ha majd szőrteleníteni szeretnél, akkor gyantázz, mert lehet hogy eleinte fáj de tényleg csak pár perc, amikor megérzed már el is múlik és nekem már nem fáj annyira mint évekkel ezelőtt.

13 és fél/l

2016. aug. 21. 11:10
 30/31 anonim válasza:
Hallod én a te korodban olyan boldog lettem volna ha anyukám ezzel állt volna elő, de nem, helyette jól lecseszett hogy mit képzelek magamról hogy 13 évesen borotválkozom...Amúgy meg ha nem akarsz menni akkor mondd meg neki hogy Köszi anya, most még nincs szükségem arra hogy leszedjék a szőke alig látszó szőrömet. Fuuu bárcsak nekem is ilyen anyukám lenne mint a tiéd, igazán szerencsés vagy!
2016. szept. 18. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!