Anyámnak nagyon mocskos szája van. Szégyenkezem miatta. Hogyan lehetne egy kis jó modort rá erőltetni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 14:59
2/3 anonim válasza:
Sajnos ennyi idősen már sehogy.
De ha egyszer szemtől szembe elmondanád neki, hogy drága anyukám én nagyon szeretlek tényleg, de iszonyatosan szégyellem magam helyetted is, hogy mennyire ocsmányul beszélsz. Mások a pici gyereküket arra tanítják, hogy ne beszéljen csúnyán, sok pici gyerek megérti és felfogja, te meg meglett felnőtt ember létedre erre képtelen vagy. És szégyen gyalázat, hogy nekem, a gyerekednek kell ezt elmondjam, hogy mennyire rosszul érzem magam, ha így beszélsz.
Vagy valami ilyesmi.
Hidd el, egy normális emberre lehet hatni. Meg nem fog változni, de talán kicsit moderálni fogja magát a közeledben.
3/3 anonim válasza:
Halványan ismerős az érzés..nem igazán tudtam vele mit csinálni mert csak fslkapta a vizet amikor mondtam neki. Úgy "oldom meg", hogy igyekszem minél kevesebbet mutatkozni vele..ennyi évesen már nem tudsz megváltoztatni senkit ha az illető nem akarja és lássuk be, ha őt zavarta volna akkor már nem így beszélne..próbáld meg óvatosan felhozni neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!