Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy anya ne...

Mit csináljak, hogy anya ne vegye el a tabletem szerptembertől a tanév végéig? 14l

Figyelt kérdés

Hetedikbe nem lettem kitünő,(négy tantárgy kivételével mind ötös).Ezért el fogja venni az év végéig mostmár,és talán csak a vasárnapokon használhatom.Hétköznap tanulás után se csukhatom fel,mert akkor állítólag azért sietem el,hogy hamarabb nyomkodhassam.Pedig soha nem azért lettem kész hamarabb a házival,hanem mert sok angol órán helyettesítés volt,akkor megcsináltam,meg néha reggelente készültem,hogy délután ha otthon anyuék üvöltöznek egymással akkor is kész legyek a házival.De most,ha elveszi a tabletem akkor egy csomó dolgot nem tudok majd csinálni.Se zenehalgatás,se könyvolvasás(nem kapok könyveket,mert van otthon kirimi,amit nem annyira szeretek),a zenei alap készítést sem tudom tovább csinálni,se programozni és ha ez még nem elég a Videótanár oldal versenyeit sem rudom csinálni,mert az időre megy,és azt gépnél is tudnám,de az szörnyen lassú és azzal sehova nem jutnál.

Mit tegydk,hogy legalább enyhíthessek a dolgokon?14l

2016. aug. 11. 13:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Suliban nincs könyvtár? Én is oda mentem amikor engem tiltogattak el a nettől, a tv-től. Bár nem értem, mi értelme elvenni a tabletet amikor ott a számítógép... Ezt inkább fel se hozd mert attól is eltilt... Ha van telefonod, ami lejátssza az MP3-at simán hallgathatsz arról is zenét, vagy ha van rajta pdf olvasó, könyveket is (4-5 éves telefonokon is van).
2016. aug. 11. 21:30
 22/24 anonim ***** válasza:

A valaszok alapjan itt mindenki kitűnő, szorgalmas és felelőssegteljes diak volt 14 évesen ;-)

A szüleid semmit sem érnek el tiltással. Elfelejtették hogy milyenek voltak...

már gondolkodtam megmutatok a lányomnak nehany kérdest bár igy is elegedett az anyjaval :-)

2016. aug. 30. 11:08
 23/24 anonim ***** válasza:
verd szét anyád fején a tabletet
2016. aug. 30. 20:08
 24/24 anonim ***** válasza:
gyűjts pénzt egy Huawei tabletre, 40-ért már lehet kapni és sokkal többet érsz vele bármilyen iPad féle kotonszökevénynél :)
2016. okt. 8. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!